akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5692
EURO
34,7679
ALTIN
2.413,03
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

MHP ÇALIŞMALARINA BAYRAMDA DA ARA VERMEDİ

MHP ÇALIŞMALARINA BAYRAMDA DA ARA VERMEDİ
18.06.2018 10:02
500
A+
A-

Yaklaşan 24 Haziran  Seçimlerinde Düzce’den en az bir milletvekili çıkarmak için yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren MHP Akçakoca Teşkilatı Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ile birlikte Bayram Boyunca Akçakoca’da Bir Dizi Ziyaret Toplantılar Yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi 1. sıra milletvekili adayı Akçakoca’lı Ümit Yılmaz’ın   katılımı ile  bayramın son gününü  Akçakoca’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak tamamladı

Öğlen saatlerinde Düzce’den bir heyet ile şehir merkezine gelen MHP’liler Akçakoca Teşkilatı ile birlikte  esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunduktan sonra  saat 16’da Beyören  Köyü karakucak güreşlerini izlemeye gittiler.

Beyören ve daha sonra gittikleri Balatlı Köyü’nde  ilgi ile karşılanan MHP liler güreşlerin ardından Balatlı köy  kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden   Yılmaz milletvekili seçimlerinde kendisi  ve  Cumhur ittifakının başkan adayı Erdoğan’a destek istedi.

Balatlı ziyaretinden  Yukarı Mahalle pazarını geçen  MHP heyeti  burada esnaf  ve vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti.

Mahalle pazarı sonrasında kendisini hiç yalnız bırakmayan İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akçakoca Karslılar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile  bir toplantı gerçekleştirdi.

Ümit Yılmaz ve beraberindekiler Karslı’lardan kendilerine destek istediler. Toplantıda Akçakoca’nın bugüne kadar üvey evlat muamelesi gördüğüne dikkat çeken Yılmaz “Akçakoca’nın  en büyük sıkıntılarından Melenağzı yolunun neden yapılamadığını kim izah edebilir. Fındığı ağzına alan bir iktidar mensubu varmı?. Düzce bugün komşılarına oranlar yerlerde sürünüyor. Sakarya ile Düzce arası 70 km. Hizmetler bakımından aramızdaki fark 70 yılda kapanmaz. Geriden takip ediyoruz. Bunu bana bir izah etsin. Birde kalkmışlar bir de kendilerinden başkasına oy verenlere fetöcü yakıştırması yapıyorlar Bu çok çirkin  bir söylemdir. Ben bir Akçakoca’lı olarak ilçenin sorunlarını biliyorum ve çözüm için gecemi gündüzüme katacağım.” Dedi ve samimi bir dille destek istedi.

 

Toplantı sonrasında Akçakocalı Esnaf Ahmet İnceoğlu’nun düğününe tüm partilerin milletvekili adaylarından tek katılan olan Ümit Yılmaz ve beraberindekiler tebrik ardından köy programlarına katılmak için ayrıldılar.

Ümit Yılmaz ve MHP heyeti Kalkın Köyü kahvesini ziyaret ederek burada köylülerle bir süre sohbet edip destek isteminden sonra  davetli oldukları Paşalar da bir köy düğünü katılıp  köy halkıyla birlikte horon teptiler.

Karaburun’u ziyaretini de gerçekleştiren  MHP liler buradaki  çay bahçeleri ve turistik tesislerde hem esnaflarla hem de tatilciler ile sohbet etme imkanı buldular.