akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

AKÇAKOCA’DA CHP’YE TULUMLU HORONLU KATILMA

AKÇAKOCA’DA CHP’YE TULUMLU  HORONLU KATILMA
13.06.2018 12:11
645
A+
A-

 

24 Haziran Seçimleri Yaklaştıkça  Siyasi partilerde hareketlilik yoğun bir şekilde sürüyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerde yaşanan hareketlilik ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına yol açıyor.

 

Bir süredir partiye yeni katılımların  sürdüğü Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi,  ilçenin tanınmış renkli simalarından Ralli Osman  olarak ün yapmış Osman Tandoğan’ı tulumlu  türkülü bir törenle üye yaptı.

İlçe Başkanı Ömer Başar, Eki Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve yöneticiler  tulum eşliğinde ziyaretine gittikleri Ralli Osman konuklarını mahalli Karadeniz kıyafeti ile mekanının kapısında karşıladı.

 

Öteden beri bir Atatürk hayranı olduğu bilinen ancak merkez sağ siyasi görüşü savunan Osman Tandoğan konuklarını ağırladığı mekanda düzenlenen törenle partiye  üye formunu imzaladı.

İlçe Başkanı Ömer Başar  seçim kararı alınmasından sonra partilerine  teveccühün büyük ölçüde arttığını belirterek Osman Tandoğan’ın üyeliğini çok anlamlı ve önemli bulduklarını vurguladı ve kutladı.

 

Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak Osman Tandoğan’ın üye olmasını büyük bir anlamı olduğunu vurgulayarak, “ Yıllardır Merkez sağda siyaset yapan Osman abimizin  üye olmasını  çok önemli buluyorum. Bunun arkası gelecektir.  Partimiz giderek güç kazanıyor. Hayırlı olsun “dedi

Üyelik formunu imzalayan Akçakocanın renkli ve sevilen simalarından Ralli lakaplı Osman Tandoğan neden üye olduğunun mesajını , ofisinde asılı Atatürk İstiklal Marşı ve Atatürkün gençliğe Hitabesinin bulunduğu panoda Atatürk fotoğrafına selam durarak verdi.

Üyelik törenine katılanlar alkışlar sonrası toplu fotoğraf çektirdiler









ETİKETLER: