akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Teber ve Tütüncü, Kılıçdaroğlu’nun Mektuplarını Muhtarlara Teslim Etti

Teber ve Tütüncü, Kılıçdaroğlu’nun Mektuplarını Muhtarlara Teslim Etti
12.06.2018 15:37
403
A+
A-

CHP’li Vekil Adayları Teber ve Tütüncü Akçakoca Muhtarlar Derneği’ni Ziyaret Etti. Ziyarete Eski Milletvekillerinde Dr. Muzaffer Kurtulmuşoğlu da katıldı.

24 Haziran seçimleri kapsamında bugünü Akçakoca ilçesine ayıran Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekilleri Adayları projelerini ve kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Akçakocalı muhtarlara göndermiş olduğu mektupları Düzce Milletvekili Adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü Akçakocalı Muhtarlara teslim etti.

Akçakoca Muhtarlar derneği Başkanı Rıdvan Acat’ın kısa hoş geldiniz konuşmasının ardından  ilk konuşmayı yapan  ve genel seçimler hakkında kısa bir bilgi veren 2. Sıra Milletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun göndermiş olduğu mektuplardan birini açarak muhtarların huzurunda kendilerine okudu.

Sonrasında ise Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber’de söz alarak 24 Haziran seçimlerinde partisinin ve kendisinin projelerini Akçakocalı muhtarla paylaştı. Muhtarın devletin en son noktasındaki temsilcisi olduğunu ve muhtariyet sahibi olduğunu ancak bugün üzerlerinde çok yoğun bir baskı olduğunu söyledi.

Fındıktan kimsenin söz etmediğini bu konuda mamul olarak ihraç etme projelerinin olduğunu bununla birlikte çayın da buğdayında kısaca çiftçinin sahibi olmadığını vurgulayan TEBER ” Bu seçimler Ülkemiz için son şans. Bizler emekçinin işçinin çiftçinin öncelikle desteklenmesi ile işe başlayacağız ve üretime yönelik bilimsel teknolojiyi yanımıza alarak çalışacağız “dedi.

Her toplantıda dile getirilen “Tek Adam mı? Demokrasi mi?” cümlesini Teber yinelemiş oldu. Burada Akçakocalı Muhtarlara kısa bir bilgilendirme yapan Teber, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtarlara göndermiş olduğu mektupları tek tek dağıttı.