akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Akçakoca Protokolü, İş Ve Siyaset Dünyası ATSO’NUN GELENEKSEL İFTARINDA BULUŞTU

Akçakoca Protokolü, İş Ve Siyaset Dünyası ATSO’NUN GELENEKSEL İFTARINDA BULUŞTU
10.06.2018 06:48
524
A+
A-

Akçakoca’nın en etkin  Sivil Toplum Kuruluşu , iş dünyasının temsilcilerini bünyesinde barındıran ATSO’nun (Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası) üyelerine verdiği geleneksel iftarı yüksek düzeyde bir katılım ile gerçekleşti.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM Başkanı Ayfer Yılmaz , SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu,  Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve siyasi partilerin  başkan ve  yöneticileri ile 400 ün  üstünde Oda üyesinin yer aldığı iftara  çok sayıda STK temsilcisi de davetli katıldı.

İftar yemeği sonrasında  kürsüye çıkan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant yaptığı kısa hoşgeldiniz konuşmasında Odanın yürüttüğü bazı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ATSO Başkanı Pazvant yüksek katılımdan duyduğu memnuniyeti belirterek başladığı konuşmasında  ”Hem üyelerimizin, hem farklı siyasi parti temsilcilerinin hem de protokol üyelerimizin bu yüksek katılımları bizi bir kez daha onurlandırdı. Birkaç ay önce yapılan seçimlerde bize verdiğiniz yüksek destek için  bir kez daha  teşekkür ediyorum. Bu desteğinize ve teveccühünüze gücümüz yettiği ölçüde layık olmaya çalışacağız . Akçakoca için çalışmaya devam edeceğiz. Son günlerde ortalarda OSB ile ilgili bazı söylentiler dolaşmakta. Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında hiç bir aksilik yok. Son hızla çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda imar planı yapıldı, bütün hak sahiplerinin de listesi çıkartıldı. Bakanlıktan gelecek ödeneği bekliyoruz. Ödenek gelir gelmez kamulaştırma çalışmalarına hızla başlayacağız. Piyasadaki dedikodulara kimse kulak asmasın, bütün çalışmalarımız şeffaf bir şekilde kamuoyu önünde devam ediyor.” dedi.

Siyasal Bilgiler Fakültesinin hızla büyüdüğünün altını çizen Pazvant;  Bakanlığın desteğiyle.,  Kaymakam  ve belediye başkanı  ile en yüksek düzeyde bir  uyum içerisinde çalıştıklarını ve tüm projelerinin  de sıkıntısız bir biçimde devam ettiğini vurguladı.

 

Akçakoca TSO Başkanı Pazvant’ın konuşmasının ardından Düzce SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu da kürsüye çıkarak teşvikler ve istihdam olanakları üzerine bilgilendirmede bulundu.









ETİKETLER: