akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kdz. Ereğli’de Halka Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak Ereğli’de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan ‘Sıra Kandil’de, sıra Sincar’da. Benim ülkemi taciz, tehdit eden kim olursa olsun onların üzerine gideriz, gideceğiz.’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kdz. Ereğli’de Halka Seslendi
05.06.2018 21:45
490
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak mitinginin ardından Ereğli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar Erdoğan’ı ellerinde Türk bayraklarıyla coşkulu bir şekilde karşıladılar.
Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:
Ereğli halkına güveniyorum, inanıyorum. Sizler çok iyisiniz. İnşallah 24 Haziran da çok iyi olacak. Yeni bir dönüm noktasındayız. 24 Hazirandan sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak yeni bir dönem başlıyor bunu milletçe birlikte yapacağız. Birilerinin fitnesine, fesadına asla fırsat vermeyin. Bir olacağız iri olacağız diri olacağız. Bu milleti bölemeyecekler. CHP’nin adayı bir tanesini cezaevinde ziyaret ediyor, demek ki Sayın Muharrem’in Türbesi orası. Bay Kemal de aynı Bay Muharrem de aynı. Şimdi ince ince bir şeyler yapmak istiyorlardı. Komutanımıza dil uzatıyorlar, ne diyorlar apoletlerini sökeceğiz. Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş. Burası hukuk devleti. Bay Muharrem ben apolet sökmedim, yargı söktü yargı. Biz bu millete ihanet edenleri yargıya teslim ettik. 251 şehidimizin ve gazilerimizin bedelini ödeyecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Yeni bir dönüm noktasındayız. 24 Haziran’dan sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu milletçe beraber yapacağız

GABAR’A CUDİ’YE F-16’LARLA İNERİZ

Bu vatanı bölemeyecekler. Yeri geldiğinde Gabar’a, Cudi’ye F-16’larla ineriz, inlerine gireriz. CHP’nin adayı gidip birisini cezaevinde ziyaret ediyor. Demek ki Muharrem’in türbesi orası. Benim 53 Kürt kardeşimi öldürenler faili olan adamı gidip ziyaret ediyor

ERDOĞAN’DAN İNCE’YE: AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIRMIŞ

Afrin’de terör örgütlerine karşı mücadele veren o kahraman komutanımıza edepsizce saldırıp , “Apoletlerini sökeceğim” dedi. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. Bakalım benim milletim sana yol verecek mi?

FETÖ’CÜLER BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

251 şehidimizin, gazilerimizin bedelini ödeyecekler

SIRA KANDİL’DE SIRA SİNCAR’DA

“Afrin’de 4500 teröristi etkisiz hale getirdik mi? Ne yaptılar kaçtılar mı? Sıra Kandil’de, sıra Sincar’da… Benim ülkemi tehdit eden, taciz eden kim olursa olsun onların üzerine üzerine gideriz, gideceğiz. Artık o CHP’nin Türkiye’si yok” dedi.