akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5947
EURO
34,7865
ALTIN
2.497,31
BIST
9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İYİ PARTİ’DEN KARS’LILAR DERNEĞİNE ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN KARS’LILAR DERNEĞİNE ZİYARET
01.06.2018 18:04
620
A+
A-

İYİ Parti Akçakoca ilçe yönetimi ve Düzce milletvekili adayı, ilçenin etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Akçakoca Karslılar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Akçakoca ilçe yönetimi ve Düzce milletvekili adayı, ilçenin etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Akçakoca Karslılar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İftar sonrası yapılan  ziyarete katılan İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, milletvekili adayı Yunus Özay Er, Düzce Merkez İlçe ve Gençlik kolları başkanı ile parti yöneticileri Dernek Başkanı Fahrettin Kaya ve üyeleri tarafından karşılandılar.

Dernek lokalinde samimi bir havada çay içilip sohbet edilen ziyarette ilk konuşmayı İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum yaptı.

Lokum, 16 yıldır bu ülkeyi yöneten iradenin değişme vaktinin geldiğini vurgulayarak, “İYİ partinin kurulması ülkenin kötü yönetimine çözüm arayışından doğmuştur. 16 yıldır  ülkeyi yönetenler bu gün kalkmışlar bize oy verin, düzelteceğiz diyorlar. Neden 16 yıldır düzeltmediniz elinizi tutan mı vardı?” şeklinde konuştu.

Ülkenin 16 yıl içinde geldiği ekonomik durumun artık dayanılmaz boyuta ulaştığına dikkat çeken Lokum, “esnafın, işçinin, memurun, iş adamının dahi durumu ortada. İcra dosyaları 20 milyon kişiyi bulmuş. Her 5 kişiden dördünün kredi kartı patlamış, borcu var. Bunun oluşması kimin iktidarında oldu. Bu duruma kim getirdi de şimdi bu durumu düzelteceğim diye oy istiyorsun“ dedi.

Toplum genelinde büyük bir ayrışmaya imza atan Ak Parti iktidarında, işe alımlarda yapılan uygulamaları eleştiren Başkan Lokum şu ifadeleri kullandı:

”Ak partiden izin alınmadan işe girebilen var mı? Yandaş oluşturarak ayrıştırmayı körüklediler. Biz ise hiçbir etnik yapıyı birbirinden ayrı tutmayan bir anlayışla, birlik ve beraberlik içinde yönetim yapılmasından yanayız. Ekonomik, eğitim, sağlık ve dış politikalarımız seçim bildirgemizde geniş bir şekilde yer almaktadır. Bir şeylerin değişim vakti gelmiştir. Bu nedenle Cumhurbaşkanı adayımızı ve partimizi desteklemenizi istiyorum.”

Alkan’dan sonra söz alan İYİ Parti Düzce 2. sıra milletvekili adayı Yunus Özay Er   ilköğrenimini Akçakoca’da yaptığını, Siyasal Bilgiler mezunu olduğunu, uluslararası düzeyde endüsriyel iş ile iştigal ettiğini belirterek kendini tanıttı.

Milletvekili adayı Er şu açıklamayı yaptı:

“Diyeceksiniz ki ne derdin var da siyasete giriyorsun? Derdimiz ülke derdi. İyi yönetilmeyen ve kötüye giden, hiç bir dönemde insanların bu kadar ayrıştırıldığı birbirine düşürüldüğünü ne yaşadım, ne de okudum. Herşey mi kötü kıyaslama yapılması gerekirse, kıyaslama 2002’den değil 1923’ten itibaren yapılmalı. 1923’ten 2002’ye kadar hizmetler bu ülke coğrafyasında yaşayan tüm yurttaşlar için yapıldı. Ancak 2002’den sonra hiç bir dönemde görülmeyen bir yandaş değişimi ve dönüşümü yaşandı ve bu günlere kadar gelindi. Siyaset iddia işidir. İYİ parti bu iddiadadır. Eleştirmekten öte biz daha iyi yapacağımızı iddia ediyoruz. Ak Parti iyi yönetemez duruma gelmiş ve erken seçim kararıyla bunu itiraf etmiştir. Her zaman erken seçim istemenin vatan hainliği olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanımız ve iktidar yetkilileri neden seçime bir yıldan fazla kala erken seçim kararı almıştır. Demekki birçok şeyin, dövizin, enflasyonun KOBİ’lerin kötü gittiğinin onlar da farkına varmışlar, görmüşlerki erken seçim kararın almışlar. Biz İYİ Parti olarak Cumhurbaşkanı adayımız,  Genel Başkanımız Meral Akşener ve iddialı kadrolarımızla bu ülkeyi yönetmeye talibiz ve desteğinizi istiyoruz” dedi.

 









ETİKETLER: