akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5893
EURO
34,7427
ALTIN
2.497,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA’DA NUMAN ÇABUK SEVİNCİ

AKÇAKOCA’DA NUMAN ÇABUK SEVİNCİ
22.05.2018 07:59
601
A+
A-

 

2015 Genel Seçimlerinde Akçakoca Kökenli Bir Adaya Listede Yer Verilmeyişinin Sıkıntısını Yaşayan Akçakoca Bu Kez Numan Çabuk’un Aday Listesinde Olmasıyla Sevindi.

Ak Parti Düzce Milletvekilleri listesinde 3. Sırada yer alan Dr. Numan Çabuk 7 Haziran ve 1 kasım 2015 seçimlerinde de aday adayı olmuş ancak ilk üç arasında  yer alamamıştı .

1981 doğumlu Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden 2008 yılında mezun olan evli ve iki çocuk babası olan  DR. Numan Çabuk üniversite yıllarından itibaren Ak Parti çizgisinde siyaset yapmaya başlamış ve okulda öğrenci teşkilat başkanlığına seçilmiştir.

2005 Yılında Ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kollları tarafından Karadeniz bölgesi üniversiteler koordinatörlüğü görevi verilen Çabuk bu görevini  2008 yılında Cide devlet hastanesi Başhekimliği ve Toplum Sağlığı müdürlüğü görevine atanana kadar sürdürdü.

2012 Yılında Memleketi Düzce’ye atanan ve Akçakoca Toplum Sağlığı  Başkanlığı Düzce Devlet hastanesinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra  milletvekili adaylığı için istifa ettiği Düzce İl Sağlık müdür yardımcılığına atandı.

İngilizce bilen ve iyi derecede bilgisayar  kullanan sistemleşme üzerine bilim ve teknik alanında araştırmalar yapan Çabuk Düzce’de  özellikle sağlık alanında hazırladığı projelerini hayata geçirmek için yoğun çaba göstereceğini ve bu konudaki sorunları çözmek için yeterli donatıya sahip olduğunu söyledi. Akçakoca’nın sağlıkla ilgili gereken taleplerinin hepsine vakıf olduğunu belirten Dr. Numan Çabuk Akçakoca’lı hemşerilerinden destek istedi.









ETİKETLER: