akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5245
EURO
34,7521
ALTIN
2.490,25
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

MHP’DEN AKÇAKOCA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP’DEN  AKÇAKOCA’DA  GÖVDE GÖSTERİSİ
12.05.2018 13:16
459
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce milletvekili aday adayları ve sandıklarda görevli partililerin katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı tanıtım toplantısında adeta bir gövde gösterisi yaptı. Akçakoca’da Ak Bey Restaurant’ta gerçekleşti.

 

MHP İlçe Başkanlığının Akçakoca’da Ak Bey Restaurant’ta organize ettiği aday adayı tanıtımı toplantısı, aday adayları, partinin bazı ilçe başkanları , sandık kurulu görevlileri ve partililerin birlikte yaptıkları kahvaltının ardından yapıldı.

Kahvaltı sonrasında  ev sahibi ilçe başkanı Mustafa Özensel, yaptığı açış konuşmasında toplantının,teşkilat mensuplarının Aday adaylarının ve kurullarda görev alacak kişilerin birbirini tanıması amaçlanarak yapıldığını vurgulayarak; ” Kahvaltımızın amacı Öncelikle MHP camiasının bir araya toplayıp seçim öncesi birbirimizle kaynaşmak. Bu arada sandık kurulu görevlisi 103 arkadaşımız var, hepsini aradık, sağ olsunlar onlar da bizi kırmadılar, geldiler. Burada sandık kurulu görevlilerimize sandıkta nasıl davranacaklarına yönelik bir bilgilendirme yapacağız. Diğer yandan Düzce milletvekili aday adaylarımızı kendilerine tanıtacağız.” dedi

”Bugünden itibaren resmi olarak propaganda takvimi başlamıştır” bilgilendirmesinde bulunan Başkan Özensel, ”Bugünden itibaren herkes mahallesinde, iş yerinde, kendi bölgesinde seçim çalışmalarına başlayabilir. Bir de sandık görevlisi arkadaşlar kendilerinin yerine yedek birer isim yazarlarsa iyi olur” dedi.

Mustafa Özensel’in ardından konuklara hitap eden diğer isim MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu oldu.

İl Başkanı Caboğlu, Akçakoca’da gördüğü tablo karşısında çok gururlu olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında kendisine daha da fazla azim ve şevk geldiğini ifade ederek, ”Akçakoca’da seçimi almışız. Allah’ın izniyle bu işi de hep birlikte nihayetine erdireceğiz” dedi.

İl Başkanının konuşmasının ardından, MHP Düzce milletvekili aday adayları sırasıyla konuklara hitap etti.

İlk konuşmacı olan milletvekili aday adayı Yusuf Aslan seçim startının herhalde Akçakoca’da verilmiş olduğunu söyleyerek, ”Herhalde Akçakoca’da bu işi başarmış görünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Bir diğer aday adayı olan Ömer Küçük de yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

”Bizim üzerimizde Akçakoca’nın çok çok emeği var. Akçakoca’ya bu emeklerinden dolayı bizim minnet borcumuz var. Çıktığımız tüm seçim yarışında bizi  onore ettiniz, destek verdiğiniz. Fakat biz bu yarışlarda sizi temsil etmek adına sanırım biraz eksik kaldık. İşte bu eksikliği gidermek adına bugün buradayız” dedi.

MHP’nin bir diğer aday adayı olan Akçakocalı İsmail Akça da yaptığı konuşmada, halkın içinden gelen biri olarak, halkın sorunlarına vakıf olduğunu ifade etti.

Gerçek siyasetin halkın verdiği hayat mücadelesi olduğunu belirten Akça, Akçakoca halkına güvendiğini ve bir kardeş, bir evlat olarak Akçakoca halkından destek beklediğini söyledi.

Geçmişte Akçakoca ve Düzce’den milletvekillerini Meclis’e gönderdiklerini söyleyen Akça, bu giden milletvekillerinin Akçakocalıların derdine derman olmadıklarını sözlerine ekleyerek, ”Akçakoca’nın gerçek bir evladı olarak sorunlarımızı hep birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

MHP’nin Akçakoca tanıtım programında yer alan son milletvekili aday adayı Ümit Yılmaz da konuklara hitaben bir konuşma yaptı.

Eski İl Başkanı da olan Yılmaz, konuşmasında Akçakoca’nın, Düzce’nin ilçeleri ile birlikte sorunlarını iyi bildiklerini, bu sorunların yanı sıra çözümlerine de vakıf olduklarını söyledi.

”Biz bir çıkar partisi değiliz. Biz ihalelerden aldığımız komisyonlarla burada değiliz” şeklinde konuşan aday adayı Ümit Yılmaz, kendilerini buralara getiren şeyin bir sevda olduğunu, bu sevdanın Adının da Ülkücü hareket ve Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi.

Aday adaylarının konuşmasından sonra ilçe başkanı Mustafa Özensel’in takdimi ile MHP’nin Akçakoca Belediye Başkan aday adayı olan Okan Yanmaz da konuklara hitaben bir konuşma yaptı.

Yanmaz konuşmasında Akçakocalıların 10 yıl boyunca kendisini yalnız bırakmadığını belirterek, seçim sürecinde vekillere de desteklerini sürdüreceğine inandığını ifade etti.

MHP’nin Akçakoca belediye başkan aday adayı Okan Yanmaz, Akçakoca ve Düzce’nin son 10 yılda hak ettiği yere gelemediğini, bunu aşabilmek için Düzce’nin aktif milletvekillerinin olması gerektiğini belirterek, kendi partilerinin milletvekilleri aday adaylarının bu niteliklere sahip olduğunu söyledi.

 

Okan Yılmaz’ın konuşmasın ardından, milletvekili aday adayları, il ve ilçe başkanları hep birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler.