akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kısıtlı Olanaklar İle Her Alanda Başarılı MELENAĞZI ORTAOKULU BİLİM SERGİSİ AÇILDI

Kısıtlı Olanaklar İle Her Alanda   Başarılı MELENAĞZI ORTAOKULU BİLİM SERGİSİ AÇILDI
10.05.2018 17:42
649
A+
A-

Yeter sayıda öğrencisi yok gerekçesiyle akıllara zarar bir kararla kapatılması düşünülen Melenağzı orta okulu öğrencileri  4006Tubitak Bilim Şenliğini Etkinliğinde ortaya koydukları çalışmalar ile ziyaretçilerden takdir topladı

Melenağzı Ortaokulu’nda Tübitak 4006 Bilim Fuarı projesi kapsamında okul içinde sergi açıldı.

Serginin açılış etkinliğine Akçakoca Gençlik Hİzmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Aydın, CHP İlçe Başkanı Ömer Başar, bazı siyasi parti temsilcileri, bazı okulların müdür ve idarecileri ile bazı köy muhtarları ve öğrenci velileri katıldı.

Birbirinden güzel ve ilgi çeken çalışmaların sergilendiği bilim şenliği saat 10.00’da başlarken, müdür yardımcısı Barış Ömür’ün açılış konuşmasını yaptığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Ali Uzun’un davetlilere yönelik yaptığı  imkanları kısıtlı olmasına karşın çalışmaktan ve üretmekten geri kalmadıklarını bir çok başarıya imza attıklarını vurguladığı konuşmanın ardından okula yardım edenlere plaket takdim edildi. Katılımcıların topluca  açılış  kurdelesi  kesilerek sergi ziyarete açıldı.

Açılış sonrasında okul öğrencilerinin proje koordinatörleriyle birlikte hazırladıkları birbirinden ilginç projeler hakkında bilgi alındı.

Daha sonra okulun minik öğrenciler, davetlilere yöresel bir oyun sergilediler. Havanın yağışlı olması nedeniyle okul bahçesinde yapılması planlanan ”Melenvivor 2018 yarışları” ve birçok farklı açık hava etkinliği iptal edilmek zorunda kaldı.

 









ETİKETLER: