akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5610
EURO
34,6876
ALTIN
2.491,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA AGD’den FETİH GECESİ İÇİN ÜCRETSİZ OTÖBÜS

AKÇAKOCA AGD’den  FETİH GECESİ İÇİN ÜCRETSİZ OTÖBÜS
29.04.2018 07:51
462
A+
A-

Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mayıs ayında dev bir organizasyon gerçekleştirecek.

AGD Kocaeli Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlikte İstanbul’un fethinin 565. yılı Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda muhteşem bir şölenle kutlanacak.

GEMİLER KARADAN YÜRÜTÜLECEK

12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan programda Fethin sembolü olan gemilerin karadan yürütülmesi canlandırılacak. Dünya Kur’an-ı Kerim güzel okuma birincisi hafızların Kur’an ziyafeti vereceği şölende tanınmış sanatçılar ezgi ve şiirleriyle programa renk katacak.

İSLAM ÜLKELERİNDEN TEMSİLCİLER KATILACAK

Mehteran, spor ve akrobasi gösterilerinin yanı sıra havai fişek gösterilerinin de olacağı Fetih kutlamasına birçok İslam ülkesinin devlet büyükleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

AKÇAKOCA’DAN ÜCRETSİZ ARAÇ KALKACAK

Programla ilgili açıklama yapan, ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ AKÇAKOCA İLÇE BAŞKANI Özkan ATICI şöyle dedi:

Tarihimizin en önemli zaferi olan İstanbul’un Fethini her yıl büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl da aynı heyecanla Sultan Fatih’in torunları olarak, Gebze’de kutlayacağız. 7’den 70’e herkesi davet ediyoruz. Akaçkoca’dan ücretsiz araçlarımızla programa katılıp aynı günün akşamı döneceğiz inşallah. Herkesi bekliyoruz.

 









ETİKETLER: