akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4798
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,91
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

CHP İLÇE BAŞKANI BAŞAR; HODRİ MEYDAN

CHP İLÇE BAŞKANI BAŞAR;  HODRİ MEYDAN
19.04.2018 09:33
347
A+
A-

 

Cumhur İttifakının aldığı seçim  kararının  danışıklı bir döğüşün sonucu olduğunu söyledi.

Alınan karar tartışmaya açıktır. Buna itiraz edecek değiliz değerlendirmesinde bulunan Başar henüz yeni bir yönetim olduklarını ancak  göreve gelir gelmez yoğun tempo çalışamaya başladıklarını belirterek; “Bizler 9 aralıkta göreve gelmiş bir örgüt  olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalara başladık. CHP  nin kurumsal yapısı altında  ziyaretlere başlayarak kendimizi tanıttık. Bu tanıtım sürecinde köy çalışmalarına öncelik vererek  büyük bir kısmını tamamladık. Köy ziyaretlerde örgütümüzün önümüzdeki seçimlerde kullanacağı stratejiyi belirledik.  Ana stratejimiz adalet ve özgürlük temelinde halkın sorunlarını sıkıntılarını dertlerini dinlemek  buna bağlı olarak çözümler üretmek üzerinde yoğunlaştı. Sadece CHP lilere değil bütün kesimleri kucaklayıcı projeler üretmek üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.

Alınan seçim kararının erken seçim değil baskın seçim olduğunu vurgulayan Başar. “Anlaşılan hükümet etme sıkıntısının had safhaya ulaştığı görülmekte, kötüye giden ekonomik tablonun gelecekte daha vahim sonuçlar doğuracağını gören iktidar  kurtuluşu bütün dengeleri yok ederek  erken seçim ipine sarılmakta bulmuş. Biz örgüt olarak hodri meydan diyoruz . Hazırlıklarımızı daha da hızlandırarak sürdüreceğiz ve bir patlama yapacağız. Bütün kadrolarımız seferberlik halindedir. Tüm halkımızı vakur bir halaya ve hareketli bir horona davet ediyoruz . 24 Haziran demokrasi ve özgürlük bayramı olacak.”







ETİKETLER: