akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5208
EURO
34,7438
ALTIN
2.493,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

İGM ÜYESİ YILMAZ MUHTARLARA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

İGM ÜYESİ YILMAZ  MUHTARLARA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU
17.04.2018 17:20
303
A+
A-

Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi Ayfer Yılmaz, Akçakoca’nın muhtarlarıyla bir toplantı düzenleyerek, köylerde yürütülen çeşitli çalışmalar ve ödeneklerle ilgili sunum yaptı.

Düzce İGM üyesi , aynı zamanda daimi encümen olarak görev yapan, İGM İmar Komisyonu üyesi de olan Akçakocalı Ayfer Yılmaz, son olarak Turizm ve Gençlik Komisyonu başkanlığı görevini de üstlenmiş durumda.

Akçakoca Muhtarlar Derneği lokalinde köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı tertip eden Ayfer Yılmaz, eli boş gelmediği lokalde muhtarlara yanında getirdiği bir tepsi su böreğini ikram etti.

Yılmaz, İGM olarak yeni dönem yatırım programına alınan asfalt yapılacak yollarla ilgili bir sunum yaparken, yamam ve onarım yapılacak yollar ile bazı köylerde yürütülen alt yapı çalışmalarıyla su şebekesi ve isale hatlarıyla ilgili bilgi verdi.

 

43 köy ve 8 mahallesi olan Akçakoca’da 7-8 muhtar dışında tüm muhtarların katıldığı toplantıda, özellikle köy muhtarları köylerinin ihtiyaç duyduğu yollar ve su çalışmalarıyla ilgili taleplerini dile getirirken, Ayfer Yılmaz muhtarların tüm taleplerini  tek tek not aldı sorunlarını dinledi.

1 saat süren toplantıda çeşitli talep dilekçelerinin takipleriyle ilgili gelinen son noktayı da muhtarlara aktaran Başkan Yılmaz, her şart ve koşulda daha fazla ödenek bulmak ve ihtiyaç duyulan köylerde eksik kalan projeleri tamamlamak için çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Özellikle asfalt sorununun ele alındığı toplantıda, asfalt yapılacak olan köy yollarının programa dahil edildiğini belirten Yılmaz, program dışına çok fazla çıkamamakla birlikte, ek ödenekler için sürekli çalışma yürüttüklerini, program sonlandığında ise alternatif olarak düzgün yamalarla köy yollarının iyileştirildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından ise, toplantının sık aralıklarla tekrarlanmasının önemine vurgu yapılırken, Yılmaz ve ilçenin muhtarları bol bol hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

 









ETİKETLER: