akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

KAVGA İHBARINA GİDEN POLİS BEKLEMEDİĞİ BİR DURUMLA KARŞILAŞTI

KAVGA İHBARINA GİDEN POLİS BEKLEMEDİĞİ BİR DURUMLA KARŞILAŞTI
10.04.2018 06:32
442
A+
A-

 

Zonguldak Kozlu’da 155 polis imdat  merkezine düşen kavga ihbarıyla olay yerine giden polis ekipleri, hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştı.

Kozlu ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutlamak isteyen vatandaşlar ilginç bir yönteme başvurdu. Bir araya gelen 20 kişilik grup, meşale, Türk bayrağı ve ikramlardan oluşan bir hazırlık yaptı. Ardından da 155 haber merkezini arayarak kavga ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Kalabalığın meşale yakıp konfeti patlattığını gören polis ekipleri sürpriz karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar ile sarılıp kucaklaşan ekipler, daha sonra üzerinde polis armasının bulunduğu “173. yılınız kutlu olsun” yazan pastayı kesti.

 

(ÖZEL HABER) POLİSLERİ “KAVGA VAR” DİYE ÇAĞIRDILAR, MEŞALE VE PASTAYLA KARŞILADILAR

Kesilen pastadan elleriyle polis ekiplerine yediren Özgür Kuru, “Asılsız ihbar verdiğimiz için özür dileriz. Arkadaşlarımız böyle bir organizasyon yapmamızı istediler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, görev başında olan polis arkadaşlarımıza hayırlı görevler diliyoruz. Devletimiz var olsun. Maddi gücümüzün yettiği kadar manevi olarak da ömrümüzün yettiği kadar Allah devletimizin yanında olmayı nasip etsin” diye konuştu. Polis ekipleri de sürpriz karşısında memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından şehitlere dua edildi. Polis ekipleri ardından vatandaşlara teşekkür ederek polis merkezinin yolunu tuttu.