akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4919
EURO
34,5772
ALTIN
2.501,96
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YEMENİCİ ZİYARET ETTİĞİ LİSELERE ELİ BOŞ GİTMEDİ

BAŞKAN YEMENİCİ ZİYARET ETTİĞİ LİSELERE  ELİ BOŞ GİTMEDİ
04.04.2018 09:32
1.077
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ilçe okullarına daha önce dağıtmış olduğu voleybol ve basketbol toplarına bugün yenilerini ilave etti. Gittiği okullarda top dağıtımı yapan Başkan Yemenici, bir okulda oynadığı teke tek maçta ide rakibini 3-2 yendi.

 

Sabah 10 00 da ilk olarak Piri Reis mesleki ve teknik anadolu lisesini ziyaret eden Başkan Yemenici burada okul müdürü Özcan Kasım ve öğretmenler tarafından karşılandı.

 

Bir süre okul sorunlarının konuşulduğu sohbetlerin ardından Belediye Başkanı Yemenici öğrencilere futbol,voleybol ve basketbol topları hediye etti.

Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafları çektiren Yemenici daha sonra programdaki diğer  okul olan Sosyal Bilimler Lisesi’ne geçti.

Sosyal Bilimler Lisesi’nde Okul Müdürü Nurettin Çabuk ve öğretmenler tarafından ağırlanan Başkan Yemenici burada da bir süre sohbet ettikten sonra bahçede kendini bekleyen öğrencilerin arasına geçti .

Öğrencilerle de bir süre sohbet eden Başkan Yemenici iyi basketbol oynadığını belirterek okulun spor birliği başkanı olan basketbol takımının kaptanı Gökberk Uslu ile bire bir basketbol maçı yaptı. 3 yapanın kazanacağı maçı  kıyasıya bir mücadele sonunda  zor da olsa Başkan Yemenici 3-2 kazandı .

Sosyal Bilimler Lisesi’nde Belediye Başkanının elinden toplarını alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken öğrenciler belediye başkan ile birlikte çok sayıda hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Okullara top dağıtma programının bir diğer ayağı Akçakoca Barbaros Anadolu Lisesi oldu.

Başkan Yemenici burada da okul müdürü ve idarecilerle bir süre sohbet ettikten sonra okul bahçesinde kendisini bekleyen çocuklara futbol voleybol ve basketbol toplarının hediye etti .

Başkan Yemenici okul bahçesinde beden eğitimi öğretmeni ve okul müdürü ile basket atışları yaptı.

Burada da Başkanın performansını beğenen öğrenciler kendisini sık sık alkışladılar .Daha sonra okul müdürü ve idarecilerle bir süre sohbet eden Başkan yemenici top dağıtım programına Akçakoca Anadolu Lisesi ve Akçakoca İmam Hatip Lisesi ile devam etti.