akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

PAZVANT’TAN SICAĞI SICAĞINA TEŞEKKÜR

PAZVANT’TAN SICAĞI SICAĞINA TEŞEKKÜR
02.04.2018 15:51
440
A+
A-

 

Akçakoca TSO seçimlerinde 7 grubun 5’ini kazanan bir grupta da pata pat kalan Mehmet Nazım Pazvant, seçim sonrasında sıcağı sıcağına gazetecilere yaptığı açıklamada, Akçakocalılara, Oda  üyelerine ve rakiplerine teşekkür etti.

Centilmence bir seçim oldu

Pazvant, seçimlere yoğun bir katılım olduğunu aktararak, “Herhangi bir kargaşa olmadan seçimi atlattık. Tahmin ettiğimiz sonuçlar elde ettik. Bir grubu kaybettik. Üzgünüz. Onu da kazanmak isterdik. Nasip diyelim. Yapacak bir şey yok. Güçlü bir şekilde geldik. Demek ki yaptığımız başarılı çalışmalarımızı üyelerimiz görmüş. Bundan dolayı durur ve sevinç içerisindeyiz “ şeklinde konuştu.

Pazvant, bundan sonra çalışmaların hız kazanarak devam edeceğini, başkanlık seçiminin ise 15 gün sonra olacağını aktardı.







ETİKETLER: