akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

ATSO BAŞKANLIĞINA ADAY OĞUZHAN SEVİNÇ SEÇİM STARTINI VERDİ

ATSO BAŞKANLIĞINA ADAY OĞUZHAN SEVİNÇ SEÇİM STARTINI VERDİ
15.03.2018 12:11
422
A+
A-

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu yaklaşık bir  yıl önce açıklayan  ve bire bir ilişkiler ile çalışmalarını sürdüren Oğuzhan Sevinç, seçim takviminin açıklanması ile sahaya indi.

Kasım 2017’de yapılması beklenen ancak hükümetin önerisi ile TOBB tarafından ertelenen ATSO seçimlerinin 2 Nisan 2018’de yapılacağı açıklandı.

Takvimin açıklanması ile birlikte kolları sıvayan, yaptığı yatırımlar ve üretimleri ile Akçakoca’nın  yükselen değerlerinden olan tanınmış genç girişimci ve hayırsever işadamı Oğuzhan Sevinç, destek guruplarıyla birlikte yaptığı toplantı ile seçim startını verdi.

Edinilen bilgilere göre, yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Oğuzhan Sevinç’e, Ticaret Odası başkanlığı yolunda verilen destekler beklenenin çok üzerinde olduğu yönünde.

 

 

Oğuzhan Sevinç’in, ATSO Başkanlığına seçilmesi halinde, arkadaşlarıyla hangi projeleri hayata geçireceğiyle ilgili olarak sunumlar yaptığı, bilgilendirmelerde bulunduğu öğrenildi.









ETİKETLER: