akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

AKÇAKOCA ADD’ den EV EMEKÇİSİ KADINLAR VE ÖĞRENCİLERE 8 MART KAHVALTISI

AKÇAKOCA ADD’ den  EV EMEKÇİSİ KADINLAR VE ÖĞRENCİLERE 8 MART KAHVALTISI
08.03.2018 19:45
400
A+
A-

 

Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği  Ev Emekçisi  Kadınlar ve Üniversitede Okuyan Kız Öğrencilere 8 MART Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Bir Kahvaltı İkram Etti.

ADD nin Kamelya Restaurantta düzenlediği  8 marta özel kahvaltıya 50 nin üzerinde  sadece ev hanımı olup sosyal etkinliklere katılma fırsatı olmayan kadın ve üniversitede öğrenim gören kız öğrenciler katıldı.

 

Özel olarak davet  edilen konuklarına  kısa bir hoşgeldiniz konuşması yapan ADD Akçakoca Şube Başkanı Müjgan Alas neden  8 Martın kadınlar günü olarak kutlandığını belirterek “ Kadınların erkeklerle eşit şartlarda yaşam koşullarının sağlanması için verdiği mücadelede Ulu önder Atatürk kendini medeni sayan Avrupa ülkelerinden önce seçme ve seçilme hakkı vererek, kadınlarımıza sosyal ve ekonomik haklar kazandıran medeni nikahı zorunlu kılarak bir çığır açmıştır. Kazandığımız hakların ışığında biz kadınlara ve çocuklarımıza karşın yapılan cinsel istismarlara, şiddete karşı asala sessiz kalmayacağız. Birimize yapılanı hep birlikte  diklenecek birbirimizin sesi olacağız.  Dayanışma içerisinde derdimize koşacak sevincimizi paylaşacağız” dedi.

 

Samimi bir sohbet içerisinde duygusal anların yaşandığı kahvaltı sonrasında ADD Yöneticileri davetli bayanlara mini saksılarda çiçek takdim ettiler ve yeni etkinliklerde buluşmak sözüyle vedalaştılar.

Güzel bir etkinlik olduğunu özellikle işi olmayan ev hanımları ile memleket özlemi yaşayan öğrenci kızları davet ettiklerini belirten ADD Başkanı  Alas yönetim kurulu adına  yaptığı  açıklamada “Düzenlenen kahvaltı etkinliğine destek veren adının belirtilmesini istemeyen destek sahiplerine ve mükemmel bir ev sahipliği yapan Kamelya  İşletmecilerine servis personeline teşekkür ederiz” dedi.

 









ETİKETLER: