akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5516
EURO
34,9670
ALTIN
2.423,82
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ÇATILARDAN AKAN SU NEDENİYLE VATANDAŞ YAYA YOLUNU KULLANAMIYOR

ÇATILARDAN AKAN SU NEDENİYLE  VATANDAŞ YAYA YOLUNU KULLANAMIYOR
04.03.2018 16:46
370
A+
A-

Akçakoca’nın Merkezinde Yüksek Binaların Bir Çoğunda özellikle Postane ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün bulunduğu  binanın çatı saçaklarından akan sular, vatandaşın da esnafın da tepkisine neden oluyor.

Her yağmur yağdığında, Postane binasının saçağından başta olmak üzere Eski Vergi dairesi binası, İş Bankası sırasında ve karşısındaki binalar başta olmak üzere oluk gibi akan sular yüzünden yaya yolunu kullanamayan yağmurun etkisini azaltmak için saçak altlarından yürümek isteyen vatandaşlar iki kat ıslanıyor.

 

Özellikle postane sokağını kullanan vatandaşlar  bir anda tepesinden aşağı dökülen suyla ıslanma şoku yaşarken

İlgisizlik ve vurdumduymazlık nedeniyle her yağmur yağışında aynı manzara ile karşılaşan esnaf  bu kurumların yöneticilerine tepkili.

Sokak esnafından bazıları, yetkililere durumu anlattıklarını ancak her nedense bir türlü bu ufak sorunun halledilemediğini söyleyerek kızgınlıklarını ifade ediyorlar.

Koca koca kurumların yöneticilerinin bu soruna uzun zamandır kayıtsız kalmalarının bedelini ise yağmurlu günlerde o sokağı kullanmak talihsizliğini yaşayan vatandaşlar ödüyor.

 







ETİKETLER: