akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kurumlara Ziyaretlerini Sürdüren İYİ PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Kurumlara Ziyaretlerini Sürdüren İYİ PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU
27.02.2018 14:43
651
A+
A-
 Akçakoca Muhtarlar Derneğini Ziyaret Eden Akçakoca İyi Parti Başkan Ve Yöneticileri Genel ve Yerel Sorunları Konuştular.

Akçakoca Muhtarlar Derneğini Ziyaret Eden Akçakoca İyi Parti Başkan Ve Yöneticileri Genel ve Yerel Sorunları Konuştular.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve çok sayıda Muhtar tarafından Karşılanan İyi Parti İlçe  Başkanı Alkan Lokum İyi Partinin ülke genelinde yakaladığı çıkışın  sürdüğünü vurgulayarak hiçbir partiyle hiçbir şekilde ittifak yapmayacaklarının altını çizerek “Biz bizimle onların hepsi” dedi.

Muhtarlar  Derneği Başkanı Rıdvan Acat’ın yaptığı ve siyasi partilerin önemini vurguladığı hoşgeldiniz konuşması sonrasında teşekkür ederek konuşmasına başlayan İYİ Parti ilçe başkanı  Alkan Lokum Akçakoca belediye başkanlığını kazanacaklarını, bunun  içinde seçim kazanacak bir adayla yarışa gireceklerini vurgulayarak, “Akçakoca’nın sorununu Akçakoca’da yaşayan bilir. Biz hiçbir şekilde yanlış yapanın  bizim vekilimizde olsa başkanımızda olsa adamımız bakışıyla arkasında durmayacağız.  Bizim Başkanımız Muhtarlarla sıkı işbirliği içinde olarak şehrimizi yönetecek“ dedi.

 

Politik sorulara cevap veren Lokum, “Buraya siyaset yapmak adına gelmedik. Onu zamanı geldiğinde  yapacağız ve yanlışları belgeleriyle ortaya koyacağız.  Seçimlere girmemize engel bir durum yok. Yerelde çok iddialıyız ve Akçakoca Belediye Başkanı İYİ partinin olacak. Ülke genelinde de çok başarılı olacağız. Bazı çevrelerin baraj görüşü gerçeği yansıtmıyor. Genel  Başkanımız Sayın Akşener Cumhurbaşkanı adayıdır ve bu konuda bir ittifak söz konusu değildir. Biz tek onlar hepsi” dedi.

 

Akçakoca’da yapılan projelerin artısının eksisinin ne olduğunun iyi hesaplanmadığını vurgulayan Lokum, “Akçakoca’nın en önemli sorunu Akçakoca’ya insan ziyaretçi getirebilmektir. Tatilci, çalışan yatırımcı daha çok öğrenci. Akçakoca’nın buna ihtiyacı vardır“ dedi.