akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5153
EURO
34,8139
ALTIN
2.426,22
BIST
9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

MHP İLÇE BİNASI HAREKATIN SEMBOLÜ ZEYTİN DALLARI İLE SÜSLENDİ

MHP İLÇE BİNASI HAREKATIN SEMBOLÜ ZEYTİN DALLARI İLE SÜSLENDİ
23.02.2018 17:14
467
A+
A-
MHP Akçakoca İlçe Yönetimi Cumhuriyet meydanındaki parti binasını Afrin operasyonuna adını veren ”zeytin dalıyla” süsledi.
İlçe binasının camlarının üstüne Türk bayrakları ve parti flamaları asan ilçe yönetimi, zeytin dalıyla da süsleyerek Mehmetçik’e destek verdi.

İlçe Başkanı Mustafa Özensel, gazetemize yaptığı açıklamada, TSK’nın Suriye’de yürüttüğü operasyona sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.
‘Zeytin Dalı’ operasyonun ismi olduğu için parti binasını zeytin dalıyla süslediğin belirten Özensel,”Parti yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan biri böyle bir düşüncesi olduğunu söyledi bana. Bir mahsur olup olmadığını söyledi. Bende tabiî ki hiçbir mahsuru olmadığını söyledim. Hatta güzel olur, farkındalık yaratılır dedim. Bu amaçla zeytin dallarıyla partimizin çevresini süslemiş bulunmaktayız” dedi.
Operasyonun birliğimizi ve ülkemizi güvenliği sağlamak için yapıldığını vurgulayan Özensel, ”Düzenlenen operasyon vatanımızın birliği ve beraberliğini pekiştirmek ve terör örgütleriyle yabancı ülke ajanlarının ülkemiz üzerinde oynadığı  oyunlarını bozmak için yapılıyor. Bizde MHP olarak operasyona tam destek veriyoruz. Bütün kamuoyu da biliyor zaten“ şeklinde konuştu.