akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5658
EURO
34,9978
ALTIN
2.447,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hayırsever İşadamı Abdülkadir Pandul’un Yaptırdığı Cami’de Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Hayırsever İşadamı Abdülkadir Pandul’un Yaptırdığı Cami’de Çalışmalar Hızla Devam Ediyor
05.02.2018 16:25
994
A+
A-

Akçakoca Osmaniye mahallesinde Pandul İnşaat firması tarafından yaptırılan camînin inşaat çalışması hız kazandı.

PAndul inşaat firmasının176 konutluk projesinin arasında yer alan camî projesinin tamamı, hayırsever işadamı Abdülkadir Pandul tarafından yerine getiriliyor.

Bölgedeki konut inşaatlarını yüzde 80 dolaylarında tamamlayıp hak sahiplerine teslim eden Pandul inşaat firması, kalan konutları tamamlamadan önce söz verdiği camînin yapımını da tamamlayarak devlet yetkililerine teslim etmek için çalışmalara hız verdi.

Hızlı tempolu bir çalışmayla yeni camînin üç katının kaba inşaatını tamamlayan firma personeli, Abdülkadir Pandul’un direktifleri doğrultusunda mesai saatlerini uzatarak, camî inşaatını bir an önce bitirmeye çalışıyorlar.

Sözkonusu ibadethanenin Akçakoca’nın en kalabalık mahallesi olan Osmaniye mahallesinde yapılmasının büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini ifade eden bölge sakinleri, bu projeden duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getirerek, hayırsever işadamı Abdülkadir Pandul’a dua ettiklerini ifade ediyorlar.

Cami projesi tamamlandığında 3 katlı olacak. Zemin katına şadırvan yapılacak olan camînin bir katı kadınların, diğer katı da erkeklerin ibadet edeceği alan olarak ayrılacak.

Hayırseverliğiyle dikkatleri üzerine çeken ve yaptığı sosyal destek ve hayır işleriyle Akçakoca ve bölge kamuoyunun iyi dilek ve dualarına mazhar olan işadamı Abdülkadir Pandul’un camî projesi devam ederken, Pandul’un Değirmenağzı bölgesinde yeri belli olan bir arsaya sağlık ocağı yaptırarak devlete bağışlayacağı öğrenildi.