akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4775
EURO
34,5485
ALTIN
2.475,37
BIST
9.542,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

POLİSTEN KUMARHANE BASKINI

POLİSTEN KUMARHANE BASKINI
03.02.2018 07:07
453
A+
A-

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin 2 ayrı işyerine yaptığı baskında 7 adet kumarmatik, makinelerin içinde 841 TL para ile 978 adet fiş ele geçirilirken kumar oynayan 6 şahsa bin 554 TL idari para cezası uygulandı.

Sigaramatik ve 7 adet kumar makinesine el konuldu
İlk olay, dün akşam saatlerinde Nusrettin Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Bürosu ekiplerinin V.M.’ye ait işyerine yaptığı baskında sigaramatik, 7 adet kumar makinesi ile birlikte makinelerden çıkan toplam 841 TL para, 26 paket sigara ve 978 adet fişe el konuldu. İşyeri sahibi V.M. ile K.Ş. adli işlemler için Şehit Osman Çatana Polis Karakolu’na götürüldü.

6 şahsa bin 554 TL ceza
Bir diğer olay ise aynı gün saat 23:30 sularında Burhaniye Mahallesi’nde bulunan Eski Otogar içindeki bir kahvehanede yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri kahvehane baskın yaptı. Baskında kahvehanenin içerisindeki bir masada 6 şahsın ‘Kılıç’ diye tabir edilen kumar oyununu oynadıkları ve masada da 490 TL paranın  olduğu tespit edildi. Ekipler masada bulunan paralar ile iskambil kağıtlarına el koyarken, kumar oynayan 6 şahsa toplam bin 554 TL idari para cezası uyguladı. İşyeri sahibi adli işlemler için Şehit Osman Çatana Polis Karakolu’na götürüldü.