akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5467
EURO
34,8706
ALTIN
2.423,42
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Tanınmış Turizmcinin Arazi Satın Aldığı EDİLLİ BÖLGESİNE TURİZM YATIRIMI GELİYOR

Tanınmış Turizmcinin  Arazi Satın Aldığı EDİLLİ BÖLGESİNE TURİZM YATIRIMI GELİYOR
28.01.2018 08:03
427
A+
A-

Türkiye Turizminin ulusal ve uluslararası üne sahip Kapadokya’da önemli yatırımları ve üç büyük oteli olan Turizmci İş Adamının Akçakoca’da büyük bir arazi alarak turizm yatırımı yapacağı öğrenildi.

Nevşehir Kapadokya turizm bölgesinde 3 oteli olan ünlü turizmci Ahmet Yiğitoğlu ziyaret ettiği Akçakoca standında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk’e tarafından ağırlandı.

Akçakoca’nın Edilli köyünde büyük bir  arazi satın aldığı öğrenilen  işadamı burada farklı bir konseptte bir konaklama tesisi inşa edeceğini söyledi.

Kapadokya turizm bölgesinde üç oteli bulunan turizm işletmecisi Ahmet Yiğitoğlu   EMITT Fuarında yer alan   Nevşehir standında  tanıtımını yaptığı  otellerine   yoğun bir ilgi vardı.

Eşi Dilek hanım, kızı Burcu ve oğlu Yusuf ile birlikte ailece 3 farklı konaklama tesisi işleten Ahmet Yiğitoğlu’nun bir özelliği de eko turizm işletmecisi olması.

Yiğitoğlu ailesi, Nevşehir’de kendi tarım arazilerinde ürettikleri meyve ve sebzeyi müşterilerine sunuyor. Sadece yaz aylarında değil, kuruttukları meyve sebzelerle kış aylarında da müşterilerine organik tarım ürünlerini  sunuyorlar.  Yiğitoğlu stantta gazetemize yaptığı açıklamada Akçakoca’nın  çok önemli özelliklere sahip olduğunu belirterek; ” Yakın gelecekte önemi çok daha artacaktır. Edilli bölgesinde büyük bir araziyi satın aldık ve burada Akçakoca’ya özgün bir yatırımda bulunacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor dedi.

Yiğitoğlu ailesinin Akçakoca’ya yapacakları yatırımlarla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan belediye başkan yardımcısı Ali Direk, arazinin satın alındığını, mimari projenin hazırlanması aşamasında olunduğunu söyledi.

 







ETİKETLER: