akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

AK PARTİ YÖNETİMİNDEN BASINA KAHVALTI

AK PARTİ  YÖNETİMİNDEN  BASINA KAHVALTI
19.01.2018 19:08
576
A+
A-

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça Basın Mensupları İle Yaptığı Kahvaltılı Toplantıda İlçe Siyaseti ve Yapılan Yatırımlarla İlgili Açıklamalarda Bulundu.

Toplantıya Dergah Akça’nın yanı sıra, İlçe Kadın Kolları Başkanı Lehuza Sarıca, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan ve Ak Parti ilçe yöneticileri Gökhan Solak, Necati Yemenici ve Ziya Denizgez katıldı.

Akça ve yönetici arkadaşlarının basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltı sonrasında Başkan Akça basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Akçakoca’ya yapılan devlet yatırımları ile Belediye çalışmalarının görmezden gelinemeyeceğinin altını çizen Akça; “Düzce bürokrasisini aşamıyoruz, Akçakoca’ya hizmet gelmiyor şeklindeki eleştirilere katılmıyorum. Böyle bir bakış  büyük bir haksızlık olur. Ak Parti iktidarlarında bir içme suyu barajı, yeni içme suyu ve pis su  arıtma tesisleri, OSB, Siyasal Bilgiler Fakültesi, yeni Balıkçı Barınağı, mahmuzlar, dere ıslahları gibi önemli devlet yatırımlarının yanı sıra Belediyemizin yaptığı  Değirmenağzı, Kadınlar Plajı, Kale Restorasyonu, Merkez Cami Çevre düzeni, Kentsel Dönüşüm gibi büyük projeler ile alt yapı ve yol çalışmaları projelerinin önemli bir bölümü hizmete girmiş, bir bölümü bitirilmek üzere, bir bölümü de ihale aşamasındadır. Bunları yok mu sayıyoruz” dedi.

 

BAŞKAN YEMENİCİ BAŞARILI BİR PERFORMANS SERGİLİYOR

Sorulan bir soru üzerine Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi çok başarılı bulduğunu belirten Akça “ Genç yaşta bir eczacı olarak oturduğu belediye başkanlığı makamında kısa sürede uyum sağlayarak kimsenin beklemediği bir performans ortaya koymuştur. Salt belediye işleri ve yatırımları konusuyla sınırlı kalmamış, devlet yatırımlarının da takipçisi olmuştur. Çok başarılı bir hizmet dönemi  sürdürmektedir “ dedi.

MAYIS’TA BİTECEK

Başkan Akça, Melenağzı  yolu ile ilgili olarak soruya ise “İl Gençlik Kolları kongresinde sayın Bakanımızla bu konuyu görüştüm. Bölge müdürünü aradılar. Yolda oluşan bir heyelan nedeniyle aksama yaşandığını ancak her şeye karşın Mayıs ayında yolun tamamlanarak hizmete açılacağı bilgisini verdi” dedi.

KADIN KOLLARI YÖNETİMİ SEÇİMİ

Yaşanan sürecin hem aday adayları için hem de Ak parti ilçe yöneticilerine önemli artılar sağladığını belirten Akça, ”Her adayın bilgilerinden yararlanma olanağı bulduk. Lehuza hanım tecrübeli, iki dönem yönetimde çalışmış bir hanımefendi” şeklinde konuştu.

Akça, ”bu süreç içinde geniş istişareler yapılarak güçlü bir yönetim oluşturduk ve seçim dönemlerinde çok yararlı işlere imza atacaklar” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Sarıca ise; Partide kırgınlık ve küskünlük diye bir durum olmadığını vurgulayarak, “benim arkadaşlarım arkamda değil yanımdadırlar.  Birlikte önemli çalışmaları yapacağız. Dün akşam yönetim kurulu toplantısı yaptık. Neler yapabileceğimizi, neler yapmamız gerektiği konularını tartıştık. Plan hazırlıyoruz. Halkın bizden ne istediğini araştırarak işe başlayacağız” ifadelerini kullandı.