akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5591
EURO
34,9937
ALTIN
2.426,11
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ESNAF ODASI KONGREYE GİDİYOR

ESNAF ODASI KONGREYE GİDİYOR
15.01.2018 16:27
621
A+
A-
Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda seçim heyecanı yükselirken, 20 Ocak’ta yapılacak olan kongre öncesinde mevcut başkan Nedim İşgören, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimlerini kamuoyuyla paylaştı.

 

İşgören’in yeni dönem için yönetim ve denetim kurulu listesini yenilediği görüldü. 6 kişilik yönetim kurulu listesinden 3 ismin yerine yenilerini ekleyen İşgören, 3 kişilik denetim kurulu listesinden de 2 kişiyi yenilediği görüldü.

Başkan İşgören yaptığı açıklamada, esnafların temsilcileri olarak en iyi hizmeti yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. İşgören, ”Bu bir hizmet yarışı, bir bayrak taşıma yarışıdır. Bazı yönetici arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda listemizi yenileyerek gençleştirdik. Bu hizmet yarışında birlikte görev aldığımız önceki dönem arkadaşlarımıza kongre gününde plaketleri vererek teşekkür edeceğiz” dedi.

 

ESO Başkanı Nedim İşgören konuşmasına şöyle devam etti:

”15 Şubat 2014 yılında yapılan 8.Olağan Genel Kurulumuzda yine değerli üyelerimizin teveccühü ile yeniden göreve geldik ve sizlere en iyi, en kaliteli hizmeti sunabilmek adına canla başla çalıştık. Esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini üst mercilere taşımaya çalıştık. Esnaf olmamız hasebiyle bu hizmetleri işimizden, evimizden, ailemizden feragat ederek yapmaya çalıştık. Mutlaka hatamız, eksiklerimiz olmuştur. Ancak bilmenizi isterim ki imkanlar ve olanaklar ölçüsünde en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süre içinde hatalarımız, kusurlarımız oldu ise esnaf arkadaşlardan özür diliyor ve helallik istiyoruz. Yeni yapılacak olan 20 Ocak 2018 tarihindeki Akçakoca Belediye Nikah Salonunda 9. olağan Genel Kurulumuzun Akçakoca’mıza ve esnaf camiamıza hayırlar getirmesini diler, işlerimizin, ticaretimizin bol ve bereketli olmasını dilerim.”







ETİKETLER: