akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5434
EURO
34,9349
ALTIN
2.426,74
BIST
9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Annelerinin Vasiyetini Yerine Getiren DELİHASANOĞLU KARDEŞLERDEN ANADOLU LİSESİNE KONFERANS SALONU

Annelerinin Vasiyetini Yerine Getiren DELİHASANOĞLU KARDEŞLERDEN ANADOLU LİSESİNE KONFERANS SALONU
04.01.2018 06:48
829
A+
A-

 

Bir Süre Önce Ölen Annelerinin Vasiyetini Yerine Getiren Delihasanoğlu Kardeşler Akçakoca Anadolu Lisesini Modern Bir Konferans Salonuna Kavuşturdular.

Bir süre önce vefat eden Münevver Delihasanoğlu’nun çocukları Annelerinin vasiyeti doğrultusunda  kalan mirası Delihasanoğlu kardeşlerden Nafiye Delihasanoğlu  Çetin ‘in öncülüğünde başlattıkları çalışma ile Anadolu Lisesine konferans salonu yapımı için bağışladılar.

Okul yönetimi  ve Aile Birliğinin yardımseverlerden sağladıkları katkılar ile tamamlanan modern  salon Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM Üyesi Ayfer Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Delihasanoğlu Kardeşler, Yardımda Bulunan Hayırseverler, Okul Aile Birliği yönetimi veliler ve öğrencilerin katıldığı bir törenle açıldı.

 

Saygı duruşunun yapılması  ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan tören de bir konuşma yapan Başkan Yemenici hayırsever aileye teşekkür ederek “ Eğitim Kurumlarımıza yardım etmek okulların kalitesini artırmak adına belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Katkı verenleri kutluyorum”dedi.

Kaymakam Yasin Öztürk bağışçı ailenin yaptığı işin çok önemli olduğunu vurgulayarak Akçakoca’nın bu konuda çok etkin olduğunu vurgulayarak “ Birçok kişi ve kurum önemli oranda bağışlarda bulunuyor ve okulların daha iyi hizmet vermesine katkı sunuyorlar.  Nafiye Çetin hanım girişimiyle başlatılan ve okulumuza kazandırılan bu salona katkı sunan herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Daha sonra Nafiye Delihasanoğlu ve kardeşleri sahneye davet edilerek  teşekkür plaketi verildi. Kardeşler adına konuşan Nafiye Çetin iki ay önce kaybettikleri annelerinin vasiyetini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek imkanı olan herkesi yardımda bulunmaya davet etti.

 

 

Daha sonra salon yapımına katkı veren Burhan Özdemir, Akçakoca Belediye Başkanlığı, Çınar Boru, Güçlü Mühendislik, Balcılar, Pramit İnşaat, Yanmaz İnşaat, Albayrak Sürücü Kursu, İdris Bahadır, Akçakoca Sürücü Kursu, Nurol Badonoz, Güven Gülen, Turkuaz Otel, Levent Bilgin ve Mehmet Zorlu’ya plaket takdim edildi.

Okul Müdürü Ali Yavuz’un  teşekkür ve yapım sürecine ilişkin konuşmasının ardından tören okul yönetimi ve aile birliğinin ikramları ile son buldu.







ETİKETLER: