akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5336
EURO
34,8856
ALTIN
2.488,39
BIST
9.562,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

CHP’DEN MHP ye ZİYARET

CHP’DEN MHP ye ZİYARET
03.01.2018 17:41
449
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Ömer Başar ve Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığına Göreve Seçilmeleri Nedeniyle  Bir Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi.

 

 

Saat 15. 00’te başlayan ziyaret, sohbet havasında geçerken, ilçe başkanları yaptıkları açıklamalarla gündeme ve kendi partilerine yönelik bilgiler verdi.

Başar: Ak parti gençlerin geleceğini ipotek altına alıyor

CHP İlçe Başkanı Ömer Başar, yapıcı bir muhalefet yaparak siyaset yapacaklarını söyleyerek başladığı konuşmasında, Ak partinin gençlerin geleceğini ipotek altına aldığını söyledi.

işe alımlarda Ak partinin kota uygulaması yaptığını ifade eden Başar, gençlerin işe girebilmek için başka partilerden istifa edip ak partiye üye yapıldığını sözlerine ekledi.

Ak parti desteğiyle özel milis kuvvetlerin oluşturulmaya çalışıldığı, bazı yerlerde eğitim kamplarının olduğuna yönelik haberlerin yapıldığını da belirten Başar, toplumun kaygılı olduğunu söyledi.

Özensel: Muhalefet görevini yerine getirdiği taktirde iktidara ayna tutar

CHP’nin yeni ilçe yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmasına başlayan MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel, iyi muhalefetin çok önemli olduğunu, kendilerinin de parti olarak yapıcı muhalefeti benimsediklerini söyledi.

Özensel: Centilmence bir hizmet yarışı yapacağız

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, farklı partiler olarak fikir ayrılıklarına mutlaka sahip olacaklarını fakat, özellikle Akçakoca belediye seçimlerine yönelik ciddi bir kampanya  yürüteceklerini ifade ederken, bu seçim çalışmalarını centilmence yürüteceklerini söyledi.

Başar: Kimse katılmazsa bile fındık için tek başına yürüyeceğim

Sohbetin sonlarına doğru fındıkla ilgili projesinden söz eden CHP’li başkan Ömer Başar, ileride 3 gün sürecek bir fındık kurultayı düzenleyeceklerini ve kendisinin daha önce açıkladığı üzere, sapak’tan merkez çarşıya kadar bir fındık yürüyüşü düzenleyeceklerini söyledi.

Hiç bir siyasi simge ve parti isminin yer almayacağı yürüyüşe kimsenin katılmaması durumunda ise başkan olarak tek başına yürüyeceğini sözlerine ekledi.