akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ AKÇAKOCA TEŞKİLATI 1000 KİŞİ

AK PARTİ AKÇAKOCA TEŞKİLATI 1000 KİŞİ
31.12.2017 09:06
449
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Düzce’de halka seslenecek. Akçakoca Ak Parti Teşkilatı mitinge gidecek vatandaşları toplu taşıma araçları ile gidiş gelişlerini organize ediyor.

 

Düzce’de düzenlenecek olan AK Parti İl Başkanlığı seçimlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 6 Bakanında katılacak olması nedeniyle Akçakoca’da bir havli hareketlilik yaşanıyor.

Yaklaşık 10 adet münibus ve otobüs ile ring seferi düzenlediklerini belirten yetkililer  sabah saat 10 00dan itibaren Akçakoca’dan  yaklaşık bin kişinin  Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı dinlemek için Düzce’ye taşındığını  söylediler.

AK Parti Akçakoca İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Solak, gazetelerimize yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımızın katılacağı ve halka hitap edeceği olağan kongremize vatandaşlarımız yoğun bir katılım gösteriyor. Organize ettiğimiz araçlar doldukça gönderiyoruz.” dedi.

BİN KİŞİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I DİNLEMEYE GİDİYOR

Solak, ” Bu gün bildiğiniz gibi 6. Olağan Genel  Kurulumuz var. Akçakoca olarak  58 tane delegemiz var.  Bunun haricinde ise 250 tane salon kontenjanı verildi. Bir de Cumhurbaşkanımız konuşma yapacağı miting havasında gerçekleşecek olması nedeniyle . vatandaşlarımızın yoğun talebi var. Gitmek isteyen  vatandaşları yönlendiriyoruz. Toplamda ise 1000’e yakın kişi ile Düzce’ye gideceğiz. “