akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

VALİ DAĞLI VE BAŞKAN AY PERŞEMBE PAZARINDA DENETİM YAPTI

VALİ DAĞLI VE BAŞKAN AY PERŞEMBE PAZARINDA DENETİM YAPTI
21.12.2017 17:02
325
A+
A-

 

Düzce Valisi Zülkif Dağlı Ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Aziziye Mahallesi’nde Bulunan Pazaryerini Ziyaret Ederek Vatandaşın Ve Esnafın Sorunlarını Dinledikten Sonra Yaptıkları Açıklamalarda ,Mevcut Pazaryeri İçin İyileştirmesi İçin Yeni Bir Projenin Uygulaması Yapacaklarını Belittiler.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve beraberindekiler Aziziye Mahallesi’nde bulunan pazaryerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Dağlı ve Ay pazarcı esnafının şikayetlerini yerinde dinlerken karşısında Vali’yi gören vatandaşlar çektikleri sıkıntıları sıraladı.

Pazaryerinin korunaklı bir alanının olmaması nedeniyle en çok kış aylarında çaresiz kalan pazarcılar çamurdan ve üzerlerine akan sudan şikayet ederek, “Bakın halimize” diyerek sitemlerini dile getirdiler.


İncelemelerinin ardından konuşan Vali Dağlı “Perşembe pazarına gelmeyi aslında 5-6 aydır istiyorum. Birkaç defa erteledik ama bugüne nasip oldu. Belediye başkanımla, pazarcılar odası başkanımla dolaşıyoruz. Esnafımızın durumu ne, hali vakti nasıl, pazaryerimizin fiziki imkanları nasıl, vatandaşlarımızın şikayetleri neler bunlara başkanlarımızla birlikte bakıyoruz. Burada yeni bir pazaryeri projesi de var başkanım onu açıklayacaktır. Yakın bir zamanda da devre gireceğini ümit ediyoruz. Bugün bizim için güzel oldu.”

Mevcut pazaryerinde iyileştirme faaliyetlerinde bulunacaklarını kaydeden Başkan Ay yaptığı değerlendirmede ;:“Biliyorsunuz Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir pazaryerimizi yakında telsim aldık oraya taşınacağız. Çok modern bir yer yapıyoruz. Burada da iyileştirme çalışmaları yapacağız. Üzerini kapatacağız, garaj problemini çözeceğiz, iyileştirme faaliyetlerinde bulunacağız.” Dedi.