akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

RİSKLİ KAVŞAKLARA EDS KONUYOR

RİSKLİ KAVŞAKLARA EDS KONUYOR
12.12.2017 06:27
335
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Meclisi Sıklıkla Kazaların Yaşandığı Riskli Noktlara  Kurulması Hazırlıkları Yapılan EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) İçin Yetki Encümene  Verildi.

Akçakoca’da  kurulması planlanan  ve beş yıl süreli, kullanım hakkı için yetki almış olan Akçakoca Belediyesi bu yetkiyi on yıla çıkarma kararı aldı ve bu konuda encümene yetki verdi.

Başkan Yemenici beş yıllığına alınmış olan yetkinin on yıl olarak uzatılması isteminin Düzce’nin  büyük şehir olasılığını dikkate aldıklarını yapıldığı öğrenilirken ; sistemin yazdığı cezaların belli payı belediyeye gelir olarak  aktarılmakta . İşletme süresi dolması  sonrasında payın  Büyükşehire gideceğinin  etkili olduğu öğrenildi..

Başkan Yemenici , yaptığı bilgilendirmede  Sistemin Akçakoca’da sık kazaların yaşandığı Döngelli, Çınar Boru , Barbaros ve Ketmenli kavşaklarına konulacağı belirterek “Biz vatandaşa tuzak kurmayı amaçlamıyoruz. Bu noktalarda sürücülerin dikkatini çekmek için gerekli bütün uyarı ve ikaz levhaları konulacak olup  bu koridorlarda mal ve can kaybına sebep olacak kazaları önlemeyi amaçlıyoruz. “dedi.









ETİKETLER: