akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

PANDUL, KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI OLUYOR

PANDUL, KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI OLUYOR
12.12.2017 07:06
402
A+
A-

PANDUL KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI OLUYOR

Düzce ve Akçakoca’da spora olan tutkusu her kesim tarafından bilinen ve yaptığı spor yatırımlarıyla 7’den 70’e tüm kesimlerin takdirini kazanan Akçakocalı işadamı Abdülkadir Pandul Düzce Kulüpler Birliği Başkanlığına getiriliyor.

Düzce ve ilçelerinin Amatör liglerinde mücadele eden tüm kulüplerinin üyesi olduğu Düzce Kulüpler Birliği önümüzdeki günlerde kuruluyor. Birliğin başına getirilmesi düşünülen isim ise Akçakocalı spor aşığı Abdülkadir Pandul.

Düzce ve ilçelerindeki kulüplerin içerisinde yer alacağı Düzce Kulüpler Birliği başkanlığına, oy birliğiyle önerilen ve tüm üyelerin tamamının oylarıyla seçilen Abdülkadir Pandul, bundan böyle kulüp başkanlığı ve sponsorluğunun yanı sıra, Birlik başkanı olarak Düzce spor camiasının en etkin ve söz sahibi yöneticilerinden biri olacak.

Pandul İnşaat Elmacıkspor’un başkanı olan işadamı Abdülkadir Pandul, halihazırda 3. ligde mücadele eden Düzcespor bayan futbol takımının da ana sponsorudur.