akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

MHP’DEN “GÖRMEZDEN GELİNME” TEPKİSİ

MHP’DEN “GÖRMEZDEN GELİNME” TEPKİSİ
26.11.2017 11:10
420
A+
A-

MHP Akçakoca Teşkilatı’ndan ilçede görevli bürokratlar ile AK Partili siyasilere sert tepki… Akçakoca’ya yapılan bakanlık düzeyindeki ziyaretler ve önemli projelerde muhalefetin görmezden gelindiğine işaret eden ilçe yönetimi, “MHP olarak biz birlik olup sorunları hep beraber aşalım derken siz ayrıştırma çabası içindesiniz.” diyerek ilgili makamları eleştirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarına kulak verilmiş olsaydı ilçede bu tür ayrıştırmaların yaşanamayacağı vurgulandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı son dönemde ilçe ile ilgili alınan karar ve Ankara’dan yapılan ziyaretlerde muhalefet partilerinin, idareci ve iktidar temsilcilerince geri plana itildiğini savunarak, bu durumu eleştirdi.

“Bakan sadece sizin bakanınız mı?”

Yazılı basın açıklamasında “MHP Akçakoca Teşkilatı olarak birilerine yaranmak ya da sevimli görünmek gibi bir düşüncemiz ya da gayretimiz yoktur.” ifadesi kullanılarak, şunlar kaydedildi: “Büyük Önder Atatürk’ün de dediği gibi mevzu bahis vatan ise gerisi teferruat anlayışındayız. Doğrunun yanında olup yanlışı da her zaman olduğu gibi eleştirmeye devam edeceğiz. Akçakoca’daki iktidar partisinin bazı yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarındaki amirlere ve bürokratlara MHP’nin “Önce ülkem, sonra partim” anlayışını ve zihniyetini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Akçakoca’ya Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanı geldiği zaman tüm parti temsilcilerini de davet etmeniz gerekmiyor mu? Bakan sadece sizin bakanınız mı yoksa tüm Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletinin bakanı mı? Akçakoca ile ilgili bir icraat yapılacak ise tüm parti temsilcilerinin de katılımının sağlanması gerekmiyor mu? Örneğin Akçakoca’ya kurulacak olan OSB’nin mütevelli heyetinde parti temsilcilerinden, meclis üyelerinden ve konu ile ilgili nitelikleri olan halkımızdan neden kimse yok?”

“Ayrıştırma çabası içindesiniz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarına uyulmadığını savunan MHP Akçakoca Teşkilatı, “MHP olarak biz birlik olup sorunları hep beraber aşalım derken siz ayrıştırma çabası içindesiniz. Biz genel başkanımızı dinliyoruz da merak ediyoruz siz kimi dinliyorsunuz? Çünkü Sayın Cumhurbaşkanı’mızı dinlemiş olsaydınız sizin gibi düşünmediğini kavramış olur; ilçemizde bu tür ayrıştırmalara kalkışmaz ve de izin vermezdiniz. MHP Akçakoca Teşkilatı ve Ülkücüler olarak her daim hakkın ve halkın yanında olup haksızlıkların karşısında durmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.