akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5467
EURO
34,8706
ALTIN
2.423,42
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SERDAR ÖZCAN’LA YOLA DEVAM DEDİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SERDAR ÖZCAN’LA YOLA DEVAM DEDİ
19.11.2017 16:31
817
A+
A-

Akçakoca Ak Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulunda Mevcut Başkan Serdar Özcan İle Yola Devam Kararı Aldı. Tek Adaylı Gerçekleşen Kongre Genel Merkez,  İl ve İlçe Yönetim Kurulları Tarafından Yoğun İlgi Gördü.

Akçakoca Belediyesi Meclis Salonunda Yapılan Mevcut Başkan Serdar Özcan’ın  bir kez daha başkanlığa seçilip güven tazelediği Ak Parti Akçakoca Gençlik Kolları Olağan 5. kongresine İl Başkan Yardımcısı Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Myk üyeleri Akçakoca Belediye Başkanı Ana kademe Başkan ve yöneticileri Kadın Kolları başkan ve yöneticileri ile kadın kolları başkanlığına aday isimler ile partililer katıldı.

Divan oluşumu sonrasında yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantı da Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğanın video yoluyla gönderdiği mesajı izlenirken Başbakan binali Yıldırım ve düzce milletvekillerinin başarı dileklerini içeren telgrafları okundu.

 

Mevcut Başkan Serdar Özcan  tüm konuklara hoşgeldiniz diyerek  başladığı Kongrenin açış konuşmasında , Cumhurbaşkanına gençliğin bağlılığını ve  açtığı yolda yürüyeceklerini belirterek bu arzu ve düşünce ile yeni bir ekiple 2019 da büyük bir zafer   hedeflediklerini vurguladı. Özcan konuşmasını; Türkiye’de ümmet sevdasına sahip olan bir gençlik olduklarını ve gerekirse bu dava için canlarını feda etmekten çekinmeyeceklerini ifade eden Özcan, ilçe gençlik kolları kongresinin vatana ve millete hayırlar getirmesini dileyerek  tamamladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, konuklara yönelik olarak yaptığı konuşmada, gençlik kollarında bugüne değin verilen çabalar için teşekkür ederken, yeni seçilecek yönetime de kolaylık ve başarı dileklerini sundu.

Gençlik kollarının 5. olağan kongresinde konuşan  Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ;ülkenin içinden geçtiği bu süreçte gençliğin dinamik ve gelişime açık yanının partileri açısından çok değerli görüldüğünün altını çizerek, seçilecek başkan ve yönetime başarı temennilerinde bulundu.

Türkiye’de ümmet sevdasına sahip olan bir gençlik olduklarını ve gerekirse bu dava için canlarını feda etmekten çekinmeyeceklerini ifade eden Özcan, ilçe gençlik kolları kongresinin vatana ve millete hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Mevcut gençlik kolları başkanı Serdar Özcan’ın tek aday olduğu kongrede Serdar Özcan ve yönetiminde yer alan üyeler konuklara tanıtıldı.

Yapılan seçimlerde Serdar Özcan bir dönem daha gençlik kolları başkanlığına seçilirken, Özcan’ın geçmiş dönemde yönetiminde yer alan 15 üyenin 10’unu bu dönemde değiştirmiş olduğu dikkatleri çekti.

Kongre sona erdikten sonra Ak Parti Akçakoca Gençlik Kolları yönetimi, konuklarla ve yönetim olarak toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yapılan seçimler sonucunda Ak Partinin Akçakoca Gençlik Kolları yönetimi

Serdar Özcan Başkanlığında

 1-Enes Kara

2-Caner Kalmukoğlu

3-Selman Denizgez

4- Aytaç Aşık

5- Gökhan Cesur

6- Ali Yılmaz

7- Göksel Öztürk

8- Emirhan Ünal

9- Cengizhan Öztürk

10- Süleyman Topallı

11- Oğuzhan Şen

12- Mehtap Çakmak

13- Esra Bilen

14- Betül Hoşbaş’dan oluştu