akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5993
EURO
34,7973
ALTIN
2.495,14
BIST
9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIGINA ÜC ADAY

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIGINA ÜC ADAY
27.10.2017 11:58
662
A+
A-

İlçe Teşkilatı Kongresini Gerçekleştiren ve Dergah Akça Başkanlığında Oluşan Yeni Yönetimden Sonra Gözler Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığına Kimin Getirileceğine Çevrildi.

Edinilen bilgilere göre Ak Parti Akçakoca Kadın Kolları Başkanlığına  3 ismin aday olduğu ve kulis faaliyetlerinde bulundukları yönünde.

Songül Yener: Mevcut Kadın Kolları Başkan Yardımcısı… Butikçi

Songül Yener, yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan mevcut Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan’ın başkan yardımcılığı görevini üstleniyor.

 

Lehuza Sarıca: 2014 öncesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı… Ev Kadını

Lehuza Sarıca, 2014’e kadar Kadın Kolları Başkanı olan Hatice Albayrak’ın başkan yardımcılığı görevini üstlendi. 2014’te Kadın Kolları Başkanlığına aday olan 5 isimden biriydi. O yarışın sonunda başkanlığa Meral Küçük Çalışkan getirildi.

Fahriye Direk: Ak Parti kurucularından… Emekli

Ak Partinin kurucularından olan Direk, yıllarca Merkez camii altında butik işletti. Emekli olan Direk, işyerini de başkasına devrettikten sonra partide aktif olarak sorumluluk aldı.

Başkan Dergah Akça: İlçe teşkilatı temayül yoklaması yapacak

Bugüne değin Ak Partinin ilçe kadın kolları başkanlığına adaylıklarını açıklayan 3 deneyimli isim ortaya çıkarken, Ak Parti ilçe başkanı Dergah Akça, başkan adaylarının seçilmesine yönelik sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgiler verdi.

 

Gençlik ve kadın kolları başkanlarının seçilme iradesinin doğrudan ilçe teşkilatında olmadığını belirten Akça, sözkonusu adayların ilçe yönetimi tarafından mülakata tutulacağı, mülakat sonunda ortaya çıkan eğilimlerin bir rapor haline getirilerek yetkili organlara iletileceğini söyledi.

Ak parti İl Kadın ve Gençlik kolları yönetimleri ile Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilat başkanlıklarına iletecekleri raporlarda ilçe yönetiminin kanaatinin yer alacağını ifade eden Akça, fakat her iki organın başkanlığıyla ilgili olarak son kararı verecek olanın doğrudan ilçe yönetimi olmayacağını söyledi.