akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Akçakoca OSB’ye Rotary Klubünden Destek

Akçakoca Rotary Kulübü yönetimi, Akçakoca Organize Sanayi Bölgesine destek olmalarını sağlamak için Ankara’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezlerinden olan OSTİM’in rotaryenlerini Akçakoca’da ağırladı.

Akçakoca OSB’ye Rotary Klubünden Destek
17.10.2017 14:08
395
A+
A-
 

Akçakoca Rotary Kulübü yönetimi, Akçakoca Organize Sanayi Bölgesine destek olmalarını sağlamak için Ankara’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezlerinden olan OSTİM’in rotaryenlerini Akçakoca’da ağırladı.

OSTİM Rotary kulübü üyelerini bir restoranda ağırlayan Akçakocalı rotaryenler, buluşmaya konu olan OSB konusunda hem fikirlerini almak, hem de Ankara’nın sanayicileriyle istişare geliştirmek adına Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant’ı da davet ettiler.

Oda Başkanı Pazvant ve OSTİM sanayicileri gecenin geç saatlerine kadar sohbet ederek Akçakoca’da kurulması planlanan OSB ile ilgili yapılması gerekenleri ele alırken, OSTİM Rotary kulübünün bazı üyeleri gecenin sonunda Akçakoca için bazı sürpriz adımlar attılar.

Akçakoca Rotary külübü tarafından Devlet Hastanesinin Diyaliz ünitesine alınacak yeni diyaliz makineleri için maddi destek sözü veren OSTİM Rotary kulübünün bazı üyelerinin yanı sıra, OSTİM sanayicilerinden Cengiz Karaca ise 500 Amerikan doları ile engelli vatandaşlar için 2 tekerlekli sandalye alma sözü verdi.

Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez, misafir rotaryenleri ağırlama ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, ”Akçakoca Rotary kulübü olarak konuklarımızı ağırlıyoruz. Akçakoca olarak 2430. bölgede olan bir kulübüz. Konuklarımız, daha önce yaptığımız projelerle ilgili değerlendirme yapmak üzere buradalar. Şu anda burada Zonguldak Rotary kulübü başkanı Guvarnör yardımcımız burada. Ayrıca OSTİM rotary kulübü yönetimi ve bazı üyeleriyle birlikteyiz. Bu gece Akçakoca’da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için fikir alış-verişi için bir araya geldik” açıklamasında bulundu.

Zonguldak- Ereğli -Akçakoca- Safranbolu rotary kulüplerinden sorumlu Guvarnör Yardımcısı Yaman Ayözger ise yaptığı açıklamada, ”Akçakoca benim görev aldığım bir yer. Ankara OSTİM kulübünün buraya gelmesiyle daha güzel bir hava aldı. Akçakoca’da OSB olmadığını öğrendim. Ankara OSTİM olarak Akçakoca’da kurulacak OSB konusunda Akçakoca Rotary kulübüne düşüncelerimizi aktarıyoruz. Bizler bu OSB’nin kurulması konusunun üzerine gideceğiz. Bunun yapılması için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız. Bu konuda görüşülmesi gereken kişi veya kurumlarla iletişim haline gececeğiz. Bu bence bir ihtiyaç, halkın ihtiyacıdır. Halkın ihtiyacı da göz ardı edilemez” dedi.

Rotary kulüplerinin çalışması hakkında bilgiler de aktaran Azözver, ”Biz yardım kulübü değiliz, biz hizmet kulübüyüz. Yani biz insanlara balık vermiyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz. Bu yüzden ülkemize olabildiğince hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Restoran davetinde gazetemize bir açıklama da Ankara OSTİM Rotary kulübünün Genel sekreteri Cumhur Ömer Özgün tarafından geldi. Özgün, ”Akçakoca’da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Cemil Başkanımızın misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Bu toplantımızda bulunmamızın nedeni Akçakoca Rotary kulübüne destek vermek. Üyelerimizin tamamı sanayicidir. Bu nedenle hem fikir alış-verişinde bulunabilmek hem de kurulacak olan OSB için onlara destek olabilmek için buradayız. Bu amaçla Akçakoca’ya geldik” dedi.

OSTİM’de faaliyet gösteren metal sanayicisi Rotaryen Cengiz Karaca ise yaptığı destek açıklamalarının yanı sıra maddi destek sözü verdi.

 

Karaca, ”birisini ben, diğerini bir arkadaşım olmak üzere OSTİM Rotary Kulübü adına Akçakoca Rotary kulübüne 2 adet tekerlekli sandalye hediye edeceğiz. Ayrıca Akçakoca Rotary kulübünün diyaliz makineleri alma çalışması var. Buna da minimum 1.000 dolar para desteğinde bulunacağız” dedi.









ETİKETLER: