akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4746
EURO
34,8116
ALTIN
2.441,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İki Üniversiteden Peyzaj Öğrencileri Akçakoca Üzerine Çalışacak

Akçakoca’ya Peyzaj mimarlığı öğretim üyeleri ve öğrenciler çıkartma yaptı.

İki Üniversiteden Peyzaj Öğrencileri Akçakoca Üzerine Çalışacak
16.10.2017 15:27
400
A+
A-

Akçakoca’ya Peyzaj mimarlığı öğretim üyeleri ve öğrenciler çıkartma yaptı.


Ankara Üniversitesi ve Düzce Üniversite öğretim üyeleri ve öğrencilerinden 40 kişi, doğal ve kültürel kaynakları ve fiziksel çevreyi insan yararı, mutluluğu, güvenliği, sağlığı ve konforu için estetik ve bilimsel ilkeler çerçevesinde ele alan, mekan ve yaşam ortamı oluşturan, biyoçeşitliliği destekleyen arazi planlaması, tasarımı, yönetimi, korunması, onarılması ve denetlenmesi konusunda çalışma başlattı.

Günübirlik olarak yapılan çalışma öncesi Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, katılımcılara Belediyenin meclis salonunda bir konuşma yaptı.

Başkan Yemenici, üniversite öğretim üyeleri ve lisans öğrenimlerini tamamlamış öğrencilerle birlikte yaklaşık 30 konuğa Akçakoca’nın sosyo- ekonomik durumu, nüfus yapısı ve ekonomisiyle ilgili bir sunum yaptı.

Yemenici konuşmasında  “Çalışmanın Akçakoca için çok önemli ve güzel olacaktır. Sizlerin bizi yönlendirmesi bizim her zaman işimizi kolaylaştıracaktır. Bizlerin doğru iş yapma konusunda bizleri bilgilendireceksiniz.Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yemenici, ayrıca, katılımcılara, ekiplerimiz sizlerin rahat çalışması için destek verecektir” ifadesinde bulundu. Konuşmanın ardından, katılımcıların Akçakoca’ya yönelik hazırladıkları çalışma slayt gösterimi eşliğinde anlatıldı.

Bazı öğretim üyelerinin yürütülen çalışmanın içeriğine yönelik açıklamalarının ardından, konuk üniversite heyeti, sahada yürüyen çalışmaları yerinde incelemek üzere, Ceneviz Kalesi ve Yukarı Mahalle Tarihi pazarına geçerek alan çalışması başlattı.







ETİKETLER: