akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5667
EURO
34,6983
ALTIN
2.487,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

81 İLİN VALİSİ ANKARA’YA ÇAĞRILDI

İçişleri Bakanlığı 81 il valisini Ankara’ya çağırdı. Vilayetlerevi’nde yarın başlayacak ve iki gün sürecek toplantının ana gündem maddesi terör ve operasyonlar olacak. Toplantıda ayrıca, asayiş, trafik, uyuşturucu ile mücadele, vatandaş buluşmaları, yayla ve meralar, 112 acil çağrı merkezleri, pasaport ve sürücü belgeleri ve güvenli okul projeleri de ele alınacak.

81 İLİN VALİSİ ANKARA’YA ÇAĞRILDI
10.10.2017 17:30
597
A+
A-

Valileri daha sonra Başbakan Binali Yıldırım ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da kabul edecek.
Toplantıyla ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan duyuru şöyle: “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında gerçekleştirecek toplantıda, Bakanlığımız merkez ve bağlı kuruluşlarının görev alanları, güvenlik ve asayiş, trafik, uyuşturucu ile mücadele, vatandaş buluşmaları, yayla ve meralar, 112 acil çağrı merkezleri, pasaport ve sürücü belgeleri ve güvenli okul başta olmak üzere çeşitli konular görüşülecek. Toplantıda ayrıca, bakanlığın yürüttüğü “Biz Anadoluyuz Projesi”, “Açık Kapı Projesi”, “İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES)”, “e-Devlet Uygulamaları Hizmet Envanteri Yönetim Sistemi ve Süreçlerin Sadeleştirilmesi Projesi” gibi çeşitli projeler de ele alınacak. 81 il valisinin katılacağı toplantıda bakanlıklarının görev alanlarıyla ilgili olarak; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye hitap edecekler.”
Ayrıca 81 il valisini, 11 Ekim Çarşamba günü Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü’nde, 12 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul edecek.