akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
ALTIN
2.431,33
BIST
9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

DÜZCE’NİN YENİ BAŞKANI DURSUN AY OLDU

DÜZCE’NİN YENİ BAŞKANI  DURSUN  AY OLDU
06.10.2017 14:57
459
A+
A-

 

Mehmet Keleş’in İstifasıyla Boşalan Düzce Belediye Başkanlığı İçin Düzce Belediye Meclisi’nde Yapılan Seçimde Dursun Ay Düzce’nin Yeni Belediye Başkanı Oldu.

MHP aday çıkarmadığı tek aday olarak Dursun Ay’ın girdiği seçimlerde sonuç ancak 3. Turda alınabildi

Seçimin ilk iki turunda, meclis üyelerinin üçte ikisinin oyunu alamadığı için başkan seçilemeyen Ay salt çoğunluğun arandığı üçüncü turda kullanılan 31 oyun 22 sini alarak Düzce Belediye Başkanı oldu.

Başkan seçilmesinin ardından “Şeffaf, adil ve hızlı olacağız ” açıklamasını yapan Ay, düzenlenen törende Düzce Belediyesi Birinci Başkanvekili Salih Keskinli’den başkanlık mührünü alarak, görevine başladı.

dur-2

Düzce Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Salih Keskinli, seçimin ardından Dursun Ay’ın başkan seçildiğini resmen ilan ettiği konuşmanın ardından bir teşekkür konuşması yapan Dursun Ay  “Yüce Rabbim nasip eder ise siz değerli hemşerilerimizin 2019 yerel seçimlerine kadar hizmetinizde olacağım. Rabbim bu zor ve kutlu görevde beni ve mesai arkadaşlarımızı utandırmasın inşallah. Bu süreçte hepinizin içi rahat olsun. Düzce Belediyesinin gerçek sahipleri Düzceli hemşerilerimizdir. Bizler sadece ve sadece emanetçileriz. Hiçbir ayrım yapmaksızın Düzce Belediyesi Düzcelilerin hizmetinde olacaktır. Toplumun tüm kesimleri ile gerek muhalefet partilerinden olsun gerek sivil toplum örgütlerinden olsun Belediyemiz her türlü görüş ve öneriye açık olacaktır. Siyasi bir çekişmeden öte Düzce’mizin ali menfaatleri için hep birlikte hareket etmek ortak akıl üretmek temel düsturumuz olacaktır. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok yola devam diyeceğiz ve siz aziz milletimizin hizmetkarı olacağız” dedi ve konuşmasının son bölümünde Mehmet Keleş’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerini “devraldığımız bayrağı daha yükseklere çekmek için çalışacağız.” Diyerek tamamladı.