akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5475
EURO
34,9890
ALTIN
2.427,44
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI KELEŞ İSTİFA ETTİ

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI KELEŞ İSTİFA ETTİ
02.10.2017 10:19
414
A+
A-

 “Benim Üzerimden Yürütülen Çirkin Ve İftira Dolu Kampanyanın Partime Ve Kutsal Davamıza Daha Fazla Zarar Vermemesi İçin İstifa Ediyorum “

Bir Süredir İstifa Edeceği Konuşulan Ve Geçen Hafta 11 İl Belediye Başkanı İle Birlikte Ankara’ya Çağrılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Yaptığı Yazılı Açıklama İle İstifa Etti.

Uzun zamandır bir çok kez yaptığı icraatlar ve tutumları ile ulusal basın da da gündem olan ve Düzce gündeminden hiç düşmeyen istifa edecek tartışmalarına , Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklama ile nokta kondu ve Keleş’in resmen istifa ettiği açıklandı.

Belediyeden yapılan Başkan Keleş’in istifasını içeren yazılı açıklamasında “Uzun yıllardan beri Düzce’ye ve Düzceli hemşerilerime en güzel hizmetleri verebilmek için çalıştım. Yaptığım hizmetler ortadadır. Ne yazık ki, biz Düzce’ye ve Düzcelilere hizmet etmek için gece gündüz çalışırken, birileri de beni ve benim üzerimden gönül verdiğim partimi yıpratmak için her türlü yalan, dedikodu ve iftiraları üretmekle meşgul oldular. Şahsım ve yakınlarımla ilgili yürütülen bu çirkin kampanyanın partime ve kutsal davamıza daha fazla zarar vermemesi için, büyük bir heyecan ve istekle yürütmekte olduğum Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bilinmesini isterim ki;  şahsıma, aileme, Düzcemiz’e, partimize ve davamıza zarar veren bu çirkin iftira ve karalama kampanyalarını yürütenlerle hem hukuk önünde, hem de mahşer gününde hesaplaşacağım. Yine bilinmesini isterim ki, bu günden sonra canımdan aziz bildiğim ve gönülden bağlı olduğum yüce davama ve partime bağlılığım hangi düzeyde olursa olsun, her zamankinden daha üst seviyede artarak devam edecektir. Saygıdeğer dava kardeşlerime, mesai arkadaşlarıma, meclis üyelerimize ve sevgili Düzce halkına sonsuz sevgi ve saygılarımla.” İfadeleri yer aldı.