akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5044
EURO
34,8105
ALTIN
2.489,79
BIST
9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Baja Rallisi Özel Etabında ÇUHALI KUMSALI MOTORSHOW YARIŞLARI NEFES KESTİ

Baja Rallisi Özel Etabında ÇUHALI KUMSALI MOTORSHOW YARIŞLARI NEFES KESTİ
08.09.2017 08:51
619
A+
A-

 

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi Ve Türkiye Motosiklet Federasyonu İşbirliği İle Gerçekleştirilen ve İlin Tüm İlçelerini Kapsayan Etaplardan Oluşan ‘Yakın Karadeniz Baja Rallisi’ Akçakoca Belediyesi Akçakoca Etabı Çuhalı Kumsalında Düzenlenen Özel Etapta Motorsikle Yarışları Heyecanla İzlendi.

Saat 20 00da başlayacağı duyurulan ancak 21 30 gibi başlayan Baja rallisi Akçakoca etabı geçen yıl olduğu gibi  Çuhalı kumsalına kurulan özel parkurda gerçekleşti. Yarışmacıların zaman zaman zorlandığı parkurda heyecanlı ve ilginç yarışlar izlendi.

Gerçekleşen organizasyona İzinden dönen Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye Başkan yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, Belediye Meclis Üyeleri Osman Şenbaş ile Turgay Çakmak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer ve  vatandaşlar katıldı.raji-3 raji-5

 

Heyecan dolu geçen Baja Rallisinin startını İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici verdi.raji-1 raji-2 raji-4

 

Birbirinden güzel şovların gerçekleştirildiği ve görsel bir şölenin meydana geldiği Baja Rallisinin sonunda ödül töreni yapıldı. Törende bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere yer verdi “ Baja rallisi gerçekten adrenalin dolu bir parkurdur. Tüm sporcu arkadaşlarıma öncelikle bundan sonra katılacakları etaplarda kazasız belasız bir yarış diliyorum. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde başta Akçakoca Kaymakamımıza, Belediye personelime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yarışmacılara da başarılar diliyorum” diye ifade etti.

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin yaptığı konuşmanın ardından söz alan İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk’te organizasyonda emeği geçenleri kutladı ve yarışmacılara başarılar diledi.

 

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren sporculara İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk ve Belediye Meclis Üyesi Turgay Çakmak tarafından kupaları takdim edildi ve kupa törenin ardından toplu bir fotoğraf çektirildi ve Baja Rallisi Akçakoca etabı sona erdi.









ETİKETLER: