akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Meteoroloji 22 Ağustos son dakika saatlik hava durumu kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 22 Ağustos son dakika saatlik hava durumu kuvvetli yağış uyarısı
22.08.2017 10:58
737
A+
A-

İstanbul için saatlik hava durumu raporu yayınlayan meteoroloji Zonguldak, Bartın ve Düzce için de alarm verdi. Çok kuvvetli yağış, dolu ve yıldırım görülecek. İşte meteorolojinin 22.08.2017 salı günü hava durumu tahmini. Meteoroloji Düzce, Zonguldak ve Bartın için de resmi sitesi üzerinden son dakika uyarısı verdi. Bu 3 ilde öğle saatlerinden itibaren çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacak yağış bekleniyor. Yağışların sel baskınlarına yolaçabileceği bildirildi. İstanbul hava durumu için hem meteorolojiden hem de AKOM’dan uyarı geldi. Şiddetli yağmur ile birlikte İstanbul’da dolu yağışı bekleniyor.

Meteoroloji son dakika saatlik hava durumu uyarısı geldi. Türkiye genelinde bugün 30 ilde yağış var. İzmir’den Tokat’a kadar bir çok kent kuvvetli yağmur için uyarıldı. Meteorolojinin sitesinde yayınladığı 22.08.2017 salı tarihli hava durumu tahminine göre yağış beklenen iller şunlar: İzmir, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Sakarya, Kocaeli, Yalova, Kütahya, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat, Çankırı, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illeri. Saatlik hava durumu tahminine göre İstanbul’daki yağışlar gece yarısına kadar çok kuvvetli olarak devam edecek.

İstanbul İçin Saatlik Tahmin;









ETİKETLER: