akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

BAŞKANIN ÇİFTE MUTLULUĞU

BAŞKANIN ÇİFTE MUTLULUĞU
09.08.2017 16:56
770
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici,  9 Ağustos 2016 yılında dünyaya gözlerini açan Cüneyt Tuğra’nın doğum  gününü mevlitle birleştirerek çifte bir mutluluk yaşadı.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin eşi Nilay Koyuncu Yemenici, 9 Ağustos 2016 tarihin de İstanbul’da özel bir hastanede Cüneyt Tuğra  isimli bir erkek çocuk dünyaya getirmişti.

Aradan geçen bir yılın ardından Yemenici çifti, doğum günü ile mevlidi birleştirdi. İkisini de aynı günde kutlayan Yemenici çifti,  ayrı bir mutluluk yaşarken bu davete katılanlarda mutluluğuna da ortak oldular.mev-1

Hamsi restaurantta verilen Doğum günü ve mevlide Yaklaşık 400 kişi katılırken, Kaymakam Yasin Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve Yönetim Kurulu üyeleri, Siyasi parti ,STK Temsilcileri ve çok sayıda kurum müdür ve amirlerinin  katıldığı görüldü.

mev-2

Başkan Yemenici konuklarının yerini alması sonrasında yaptığı kısa hoş geldiniz konuşmasında “15 Temmuz hain darbe girişimi günlerindeki yoğun program nedeniyle okutamadığımız doğum mevlidimizi bir yaşına adım attığı bugünde sizlerle birlikte paylaşalım istedik. Teşriflerinizden ötürü  büyük mutluluk duyduk. Hoşgeldiniz şerefler verdiniz ” dedi.

Daha sonra Akçakoca Müftüsü Mehmet Taşçı ve imama hatiplerin  okuduğu  Kuran’ı Kerim ve dualar sonrası yapılan  yemek ikramında bulunuldu. Çocuklar için ayrıca hazırlanmış oyun standında minikler hoş vakit geçirdi.

 

 









ETİKETLER: