akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ÖZENSEL “HER ELEŞTİRİYİ BELGELERİYLE CEVAPLAYACAĞIM”

ÖZENSEL “HER ELEŞTİRİYİ BELGELERİYLE CEVAPLAYACAĞIM”
30.07.2017 14:35
528
A+
A-

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin Kendisine Yönelik Açıklamalarını Eleştiri Üslubuna Aykırı ,itham edici bulduğunu söyleyerek, önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısında kendilerine basın  aracılığıyla gerekli cevapları vereceğini söyledi.

MHP İlçe Başkan Özensel, Başkan Yemenici’nin kendisi hakkında yaptığı eleştirilere konu olan açıklamaların, bir yerel gazetecinin kendisiyle yaptığı sohbeti haberleştirmesi üzerine ortaya çıktığını, o açıklamaların ise tamamının arkasında olduğunu söyledi.

Özensel, önümüzdeki günlerde bahsi geçen konuların yanı sıra, yeni konuları da içine alan genişletilmiş bir basın toplantısı düzenleyerek, ilçe halkını birçok konuda bilgilendireceğini de sözlerine ekledi.

Bugün için sadece hastane konusuna değineceğini vurgulayan Özensel;

mi20150327105342

“HASTANE KONUSUNDA YEMENİCİ’NİN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR GERÇEK DIŞIDIR”

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, “Yemenici, hastanenin başka bir yere taşınmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, benimle ilgili olarak hastane civarında gayri menkullerimin   ve imarlı arazilerimin olduğunu mal varlığımın  değerinin düşeceği endişesiyle hastanenin taşınmasına karşı olduğumu ima  ediyor.  Benim Hastane karşısındaki projelerimin tamamına yakını bitmiştir. Yakında başlayacak olan son bir projem var. Oda bu tartışmalardan önce biter. Yaptığım konutların tamamını sattım. Orayla ilgili hiç bir beklentim yoktur’’ dedi.

Özensel, ‘’Hastanenin çevresinde bulunan 4 mahalle muhtarının, yaklaşık 33 tane köy muhtarının ve her gün ofisime gelen onlarca vatandaşın talebi üzerine hastanenin mevcut yerinde durmasını istedim’’ şeklinde konuştu.

HİÇ BİR RANT HESABIM YOKTUR

Kendisinin rant gibi bir beklentisini olmadığını, kötü niyetli olup ranta düşkün biri olmak istese dahi, Hastane civarında kendisine ait menkul ve gayrimenkullerinin hemen hemen kalmadığını ifade eden Özensel ,”Biz sonradan mal sahibi olmuş değiliz. O arsalar benim atamdan dedemden sahip olduğum arazilerdir. Hiçbir hesabımda rant ve hak edilmemiş kazanç ölçüleri ile hareket etmek yoktur“ dedi.

ONLARIN HASTANE ARAZİLERİNİN OLDUĞUN BÖLGEDE 5 BİN M² AZARİM VAR

Özensel, yapılacak hastane için aranan arsaların nereleri olduğunun 3 aşağı 5 yukarı belli olduğunu da söyledi.

Yeni hastane arazisinin Akçakoca çevre yolu üzerinde Kepenç – Göktepe sapağı veya  Ketmenli kavşağı arasında yer aldığını, Bakanlığa gönderilen bu üç alternatif arsaya en yakın bölgede kendisinin 5 bin m² imarlı arsasının olduğunu ifade ederek, “Yapılması düşünülen hastane arazilerinin olduğu bölgedeki arsamın değeri bir iken 5’e katlanıyor. Onların düşündüğü gibi biri olsaydım, malımın kıymeti artacak diye ben de onlarla beraber o bölgede hastane yapılsın diye mücadele ederdim. Benim önceliğim şahsı menfaatlerim değil Akçakoca halkının talepleridir” dedi.

GEREKLİ AÇIKLAMALARI BELGELERİYLE YAPACAĞIM

Akçakoca Belediye Başkanının sözlerimi kendisine atılmış bir iftiraymış gibi gösterip kamuoyunda yanlış algı yaratması çabalarına, başta bana ve aileme, sonra MHP Akçakoca ilçe teşkilatına ve il başkanımıza atmaya çalıştığı iftiralara, karalamalara ve ayara izin vermeyeceğim.

Gereken açıklamalar önümüzdeki günlerde belgeli ve kanıtlı olarak yapılacaktır