akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5803
EURO
34,9119
ALTIN
2.437,17
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

ESVET SARIOĞLU DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK HAFTASI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

ESVET SARIOĞLU DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK HAFTASI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI
14.07.2017 18:50
379
A+
A-

ESSA İnşaat Sahibi Hayırsever İşadamı Esvet Sarıoğlu15 Temmuz Darbe Girişimi’nin Yıldönümü Demokrasi ve Milli Birlik Haftası Dolasıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Esvet Sarıoğlu girişimini bir kez daha nefretle kınadığını vurguladığı mesajında; Geçen yıl hain darbe girişimin vatandaşların ferasetiyle atlatıldığını hatırlatarak;

“Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz Türkiye tarihinde önemli bir dönüm noktası geçekleştirildi. Hain darbe girişimini vatandaşlarımızın ferasetiyle, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın dirayetiyle meydanlara inip ülkemize sahip çıkarak millet olarak durdurduk. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bir daha bizlere böyle sıkıntılı günler yaşatmasın. Rabbim bizlere güç ve azim versin. Bu ülkenin kalkınması için gece gündüz çalışmayı nasip etsin. Bir yol boyunca hain FETO mensupları bir bir yakalanıyorlar. İnlerine girilip darmadağın edildiler.

Yurtiçinde ve yurtdışında hain terör odaklarının çalışmaları hala devam ettiğini bilerek; millet olarak Hangi görüş ve inançtan olursak olalım Ülkemizi her türlü tehlikelere karşı korumada omuz omuza Demokratik nizam ve Milli Birlik içinde hareket ederek iç ve dış düşmanlarımıza aman vermeyelim.

Bu duygularla tüm şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim”dedi.







ETİKETLER: