akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4923
EURO
34,9263
ALTIN
2.438,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Başkan Yemenici Hayırseverlere Plaket Verdi

Başkan Yemenici Hayırseverlere Plaket Verdi
30.06.2017 13:04
662
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimine katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarla Hamsi restaurantta bir araya geldi ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere yer verdi “ Göreve geldiğimiz gün Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimimizi tekrardan canlandırdık. Belediyede önem verdiğim birimlerimizden bir tanesi, belli bir düzeye getirdik gelirlerini belli bir seviyeye ulaştırdık. Yapılması gereken başka şeylerde var fakat birden olmuyor. Ama buradaki çarkın dönmesinde en büyük vesilesi olan sizlerseniz”

”Umut Işığı napıyor kısaca bilgi vereyim, gıda yardımı yapıyor, ev eşyası yardımı yapıyor, giysi – kıyafet giyim yardımı yapıyor. Evi yanan insanlara ev eşyası alınıyor. Perdesinden halısına çamaşır makinası gibi beyaz eşyasına yardımcı oluyoruz.”

”Onun dışında öğrencilerimize burs veriyoruz, tabi bunlar sizlerin sayesinde oluyor. Hasta yatağı tahsisi yapıyoruz, 30’zun üstünde hasta yatağımız var. Tabi bu çark sizler sayesinde dönüyor, birde şunu vurgulamak istiyorum. Umut Işığını kesinlikle siyasi bir şey için hiç kullanmıyoruz”

”Özellikle bunu beyan etmek istiyorum, bu yardımlar evlere ulaşırken Cüneyt Yemenici gönderdi diye kesinlikle gitmiyor, Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Biriminden geldi deniliyor. Ben öncelikle bu birimimize katkı sağlayan siz değerli hayırseverlerimize ve Umut Işığı biriminde özveriyle çalışan Sefer Öztürk’e, Adnan Güner’e, Arzu Çolak’a ve Gürkan Gürbüz’e de teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gerçekleştirdiği konuşmasının ardından Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimine katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür belgesi sundu.







ETİKETLER: