akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5491
EURO
34,7347
ALTIN
2.492,76
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

OSB MÜJDESİNİ AKÇAKOCA HALKI İLE BİRLİKTE YAPTIĞI İFTARDA VERDİ

OSB MÜJDESİNİ AKÇAKOCA HALKI İLE BİRLİKTE YAPTIĞI  İFTARDA VERDİ
23.06.2017 20:18
508
A+
A-

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Prof. Dr. Faruk Özlü Milletvekilleri İle Birlikte Akçakoca Belediyesinin Vatandaşlar İçin Hazırladığı İftar Yemeğine Katıldı.

Bakan Özlü beraberinde Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fevai Arslan, Alay  Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Ak Parti İl Başkanı ile birlikte geldiği Akçakoca’da  İlçe protokolü ve vatandaşlar tarafından karşılandı.bbban-k-7

bbban-k-2 bbban-k-3

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Başkan Cüneyt Yemenici, Yüzbaşı Özgür Üngüt, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça,Başkan Yardımcıları Ali Direk Suat Madenci , İGM Başkanı Dursun Çakır, İGM Üyesi Ayfer Yılmaz , nKadın ve Gençlik Kolları başkanlarının da katıldığı iftar programı sonrasında Bakan Özlü yerel ve ulusal basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

has

bbban-k-4 bbban-k-6 bbban-k-8

Sunuculuğunu Akçakoca Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mine Alpan’ın yaptığı iftar programında, Başkan Yemenici yaptığı hoşgeldiniz konuşmasında ; Bakan Özlü’nün Akçakoca söz konusu olduğunda her türlü desteği verdiğinin altını çizerek katılımından dolayı onur verdiğini belirtti ve hayırsever işadamlarına iftarlar için verdikleri desteğe teşekkür etti.

Yemenici, den sonra Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de bir konuşma yaparak iftar programını organize edenlere teşekkür dileklerini iletti.

AKÇAKOCA OSB TAMAM

bbban-k-5

Başkan Yemenici ile Bakan Özlünün arasında uzun uzun başbaşa konuşmaların gözlendiği iftarda son olarak kürsüye davet edilen Bakan Özlü, Dış siyasette izlenen politikanın çok başarılı olduğunu bunu bazılarının anlayamadığından , yurt içinde ve yurt dışında tüm terör örgütleri ve onların uzantı ve destekçilerine karşı amansız bir mücadele verildiğini söyledi.

Üretim reform paketini hayata geçirdiklerini, bu paketle işçi ve işveren açısından son derece iyileştirici tedbirlerin geliştirildiğini vurgulayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, zeytinlikler konusunda da açıklamalarda bulundu. Zeytinlik alanların imara açılması konusunda başta ana muhalefet partisi olma üzere, hiçbir çözüm önerisi getirilmediğini ifade eden Özlü, ‘” 72 milyon zeytin ağacı dikmiş bir iktidar nasıl zeytin düşmanı olurmuş anlamış değilim’’ dedi.

Bakan Özlü, konuşmasının sonunda ise Akçakoca’nın beklediği müjdeli haberi ‘’OSB’nin yer seçim işlemleri bugün itibariyle tamamlandı. Bayram sonrasındaki günler içinde Akçakoca OSB’nin kuruluş işlemleri tamamlanmış olacak’’ diyerek verdi.

 









ETİKETLER: