akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

SAADET Partisi Divan Toplantısı Ve İftar Buluşmasında BAŞKAN ZORLU, ÖNEMLİ ELEŞTİRİLERDE BULUNDU

SAADET Partisi Divan Toplantısı Ve İftar Buluşmasında BAŞKAN ZORLU, ÖNEMLİ ELEŞTİRİLERDE BULUNDU
15.06.2017 06:50
482
A+
A-

Akçakoca Saadet Partisi İlçe Başkanlığı Akçakoca Öğretmen Evinde Gerçekleştirdiği Mayıs Ayı Divan Toplantısı Sonrasında İftarı da Birlikte Açtılar.

Saadet Partisi Divan toplantısı Akçakoca Öğretmen Evinde  İl Başkanı Birkan Mertol’un  katılımıyla yapıldı. Sunuculuğunu Belediye Başkan Adayı Özkan Atıcı’nın yaptığı toplantı Kuran tilaveti ile başladı.

saadet-2

saadet-6

Faaliyetlerin ve çalışma programının sunulduğu toplantıda  İlçe Başkanı Mustafa Zorlu ; Ak Pati hükümetlerinin izlediği ve asla milli görüş politikalarıyla bağdaşmayan yönetim biçimlerinin ülkeyi büyük bir çıkmaza doğru getirdiğini ve giderek yalnızlaştırdığına dikkat çektiği konuşmasında  yerel sorunlara özellikle turizm konusuna değindi.

saadet-7 saadet-5 saadet-8

 

saadet-4

 

Başkan Zorlu; Akçakoca Turizminin sahili giderek betonlaştırmak ve devasa binalar yapmakla değil binaların yıkılıp yeşil alanların çoğaltılmasıyla   geliştirileceğinin altını çizerek “ Bugün Akçakoca’da güvenlik sorunu vardır ve giderek kendini artarak hissettirmektedir. Emniyet güçleri her an her yerde olamaz bu işletmelerin  ve yerel yönetim  işbirliği ile özel güvenlik yolu ile çözümlenmelidir. Park ve trafik sorunu kaldırım işgalleri maalesef çözümlenememekte ve rahatsız edici boyutlara ulaşmıştır. Plajlarda güvenlik hizmeti tam olarak verilmeli dalgakıran sorunu bir an önce çözümlenmelidir.   Belediyemizim Esentepe kordon boyundaki ve şehir girişinden başlayan dekoratif ışıklandırma çok güzel olmuş ancak çok güzel olacağı  beklenti si içinde olduğumuz Merkez Cami çevre düzenlemesi projesinin beton ve taş ağırlıklı olması,  yeşil adına dikilen çevre ve bölgenin dokusuna uymayan palmiyeler  ile hayal kırıklığı yaratmıştır.” dedi.saadet-3

Daha sonra konuşan İl Başkanı Birkan Mertol, çalışmalarından dolayı Akçakoca teşkilatın teşekkür ettiği konuşmasında ülkenin Milli Görüş anlayışına ve bu programın savunucusu Saadet Partisi kadrolarının işbaşına gelmesine  önemle ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Daha sonra iftar programına geçildi.