akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5646
EURO
34,8782
ALTIN
2.431,80
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

BAŞKAN YEMENİCİ’DEN PERSONELİNE İFTAR

BAŞKAN YEMENİCİ’DEN PERSONELİNE İFTAR
13.06.2017 08:53
528
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediyenin hizmet birimlerinde görev yapan personelleri ve aileleri için iftar yemeği verdi.

Sky Tower otelde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Akçakoca Belediyesi´nin hizmet birimlerinde görev yapan tüm personel eş ve çocukları katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde daha sonra iftar duası yapıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 3 yıldır sizlerle birlikte ilçenin bir baştan bir uca kadar yaşanabilir bir şehir olması yönünde çalışmalarımızı el birliği içerisinde yürütüyoruz diye vurguladı ve şu sözlere yer verdi “ Yüce Allah bizlere bir kez daha hep birlikte iftar açmayı nasip etti, inşallah Rabbim nice nice Ramazanlarda bir arada olmayı beraber iftar açmayı, oruç açmayı hepimize nasip eder. Tabi Ramazanı yarıladık, ortasındayız başı Rahmet ortası marifet sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının tam ortasındayız. Birkaç gün sonra Kadir gecesine geleceğiz, Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız tüm ibadetleri, kıldığımız namazları, zekatlarımızı kabul eder ve nice nice Ramazanlara bizleri kavuşturmayı nasip eder”

”Değerli mesai arkadaşlarım yaklaşık 3 yılı geride bıraktık, 4.yılımızdayız sizlerle beraber. Gerçekten ilk günden itibaren çok yoğun bir tempoyla ilçemize, milletimize, hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözlerimizi tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tabi bu tempoda sizlerin 1 dakika bile mesai mefhumu tanımaksızın çalışmanızın çok büyük faydaları var. İş arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma ve ailelerine de çok çok teşekkür ediyorum” dedi ve göreve geldiği günden itibaren yol alınan projeler hakkında kısa kısa bilgilendirmeler yaptı. Yemek sonunda tekrar tüm personele ve ailelerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.







ETİKETLER: