akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5491
EURO
34,7347
ALTIN
2.492,76
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

ENGELLİLER “ EN BÜYÜK SORUNUMUZ SÜRÜCÜ ENGELİ”

ENGELLİLER “ EN BÜYÜK SORUNUMUZ SÜRÜCÜ ENGELİ”
02.06.2017 17:03
400
A+
A-

Akçakoca Sakatlar Derneği Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Dağıtım Töreninde Sürücülerin Engelli Rampaları Önüne Ve Yaya Yollarına Yaptıkları Parklardan Çekilen Sıkıntı Dile Getirildi.

Merkez Cami altındaki dernek binası önünde Başkan Cüneyt Yemenici, As. Şb. Bşk. Savaş Karataşlı ,Müftü Mehmet Taşcı, Orman İş. Md. Zafer Ekinci Belediye Özel Kalem Müdürü İsmail Kural Ak Parti Kadı Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Tekerlekli sandalye teslim töreninde konuşan Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli yapılan çalışmaları özetlediği konuşmasında en büyük sorunları olarak engelsiz sürücülerin gelişi güzel parklarının olduğunu söyledi.

Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli Kaldırımları kullanamadıklarına dikkat çekerek “hak sahibi engelli arkadaşlarımız aldıkları bu tekerlekli sandalyeleri ile kaldırımların araçlar tarafından işgal edilmesi nedeniyle bu araçlarla dahi engellerden kurtulamıyorlar. Buna bir çözüm istiyoruz. Birde bizim adımıza yardım parası toplandığını duyuyoruz. Bizim böyle bir çalışmamız yok”dedi.

teker-2

Yemenici: Kaldırım işgalcilerinin resmini çekip emniyete verin

Belli’nin şikayetine büyük bir tepki veren Başkan Yemenici; “Bu duruma tanık olan vatandaşlardan rica ediyorum. Bu araçların fotolarını çekip bize yada trafiğe ulaştırın. Biz belediye olarak kaldırım düzenlemelerini dezavantajlı vatandaşları düşünerek yapıyoruz. Rahat etmeleri için olabildiğince kaldırımları geniş tutuyoruz. Dezavantajlı kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak için gerekenleri yapmaktayız” dedi.

 









ETİKETLER: