akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5006
EURO
34,8021
ALTIN
2.485,90
BIST
9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

SERVİSE YARDIM ETTİ VATANDAŞLARLA İFTAR AÇTI

SERVİSE YARDIM ETTİ VATANDAŞLARLA İFTAR AÇTI
01.06.2017 19:43
408
A+
A-

Kaymakam  Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları Suat Madenci İle Ali Direk Ve  Belediye Meclis Üyeleri Akçakoca Merkez Cami Karşısında Fedai Karabıyık Parkında  Kurulan Ve Ramazan Boyunca Sürecek Toplu İftar Yemeğine Katılarak Vatandaşlarla Birlikte Oruç Açtılar.

Belediyenin hayırsever vatandaşların katkılarıyla organize ettiği iftar yemeğine katılan vatandaşlara da yemek servisinde bulunan. tatlı dağıtımı yapan  Başkan Yemenici “Ramazan ayı birliğin, dirliğin, beraberliğin, kardeşliğin yoğun yaşandığı bir ay. Paylaşma duygusunun daha fazla öne çıktığı bir ay. İftar programlarımız büyük bir buluşmaya ve kaynaşmaya vesile oluyor” dedi.

ifff-4

ifff-3

Hem servis yapan hem de basın mensuplarına açıklamada bulunan Yemenici  verilen iftar yemeklerinde Akçakocalı hayırseverlerin maddi desteklerinin önemini vurgulayarak “İftar sofralarımıza katkı sağlayan hayırsever iş adamlarımıza da teşekkür ediyorum.  Tüm hayırseverleri burada iftar açmaya davet ediyorum. Hemen hemen her gün 600-700 kişi burada iftar açıyor. Genelde katılımın çoğunluğunu öğrencilerimiz oluşturuyor. Yüzlerce kişiyle aynı duygular içinde birlikte iftar açtığı  yemeğin lezzeti çok farklı” dedi.









ETİKETLER: